مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

957
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus Pubescens Boiss. Et Kotschy ex Celak در چند نقطه رویشی دره لار

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 27

چکیده

 جنس آویشن در نقاط مختلف ایران 14 گونه دارد. نمونه های گیاهی از سه نقطه رویشی در دره لار و در دو مرحله قبل از گلدهی و گلدهی جمع آوری گردیدند. از اندامهای هوایی خشک شده با روش تقطیر با بخار آب در دستگاههای شیشه ای به مدت 45 دقیقه اسانس گیری به عمل آمد. مقدار اسانس در مرحله رویشی به ترتیب 0.53% تا 0.93% و در مرحله گلدهی از 1.23% تا 2.03% متغیر بود. در مجموع مقدار اسانس در مرحله رویشی کمتر از مرحله گلدهی بود. سپس اسانس ها جهت تجزیه و شناسایی به دستگاههای GC و GC.MS تزریق شدند. در مجموع 26 ترکیب (98.0% تا 99.3% ) در مرحله رویشی و 32 ترکیب (97.7% تا 98.5% )در مرحله گلدهی شناسایی شدند. ترکیبهای شاخص در مرحله قبل از گلدهی: کارواکرول (52.6% تا 77.9%), تیمول(2.7% تا 21.8%), گاماترپینن( 3.3% تا 7.4%) , پاراسیمن( 2.2% تا 4.4%) و بتاکاریوفیلن(1.7% تا 2.5%) بودند. همچنین ترکیبهای شاخص در مرحله گلدهی: کاروکرول (54.7% تا 69%), پارسیمن(6.7% تا 9.7%), 1 و 8 سینئول + لیمونن(1.7% تا 3.2%) , متیل کارواکرول (0.6% تا 6.6%) و بورنئول (1.7% تا 5.1%) بودند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عسکری، فاطمه، سفیدکن، فاطمه، و رضایی، محمدباقر. (1381). بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus Pubescens Boiss. Et Kotschy ex Celak در چند نقطه رویشی دره لار. پژوهش و سازندگی، 15(4-3 (پی آیند 57-56) در منابع طبیعی)، 20-27. SID. https://sid.ir/paper/19435/fa

Vancouver: کپی

عسکری فاطمه، سفیدکن فاطمه، رضایی محمدباقر. بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus Pubescens Boiss. Et Kotschy ex Celak در چند نقطه رویشی دره لار. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1381؛15(4-3 (پی آیند 57-56) در منابع طبیعی):20-27. Available from: https://sid.ir/paper/19435/fa

IEEE: کپی

فاطمه عسکری، فاطمه سفیدکن، و محمدباقر رضایی، “بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus Pubescens Boiss. Et Kotschy ex Celak در چند نقطه رویشی دره لار،” پژوهش و سازندگی، vol. 15، no. 4-3 (پی آیند 57-56) در منابع طبیعی، pp. 20–27، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19435/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button