مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,199
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه بنه Pistacia atlantica subsp. Mutica در دوره رشد

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 46

چکیده

بنه یا چاتلانقوش با نام علمی Pistacia atlantica subsp. mutica از انواع پسته وحشی است. چون این گیاه اندامهایی با ترکیبهای معطر دارد, پوست میوه آن در طی سه مرحله با فاصله زمانی دو هفته برای هر نمونه تا زمان پرشدن مغز در سال 1377 جمع آوری شد. اسانس نمونه ها پس از برداشت به روش تقطیر با آب, گرفته شدند. بازده اسانس بر اساس نسبت پوست میوه در نمونه 1 به مقدار 0.30 درصد و در نمونه 2 به مقدار 0.35 درصد و در نمونه 3 به مقدار 0.58 درصد بود. ترکیبهای اسانس با دستگاههای کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) شناسایی شدند. بیشترین میزان ترکیبها در اسانس پوست میوه در مرحله رشد نهایی و در ترکیبهای a-pinene (73.60 درصد), b-pinene (5.30 درصد), Myrcene (3.26 درصد) و Camphene (2.30 درصد) بوده است. در ضمن بررسی مشاهده گردید که در طی طول رشد میوه ترکیب a-pinene افزایش می یابد. این تحقیق برای اولین بار در مورد میوه بنه صورت گرفته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، رضایی، محمدباقر، دهقانی شورکی، یحیی، و برازنده، محمدمهدی. (1379). بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه بنه Pistacia atlantica subsp. Mutica در دوره رشد. پژوهش و سازندگی، 13(2 (پی آیند 47))، 44-46. SID. https://sid.ir/paper/19464/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، رضایی محمدباقر، دهقانی شورکی یحیی، برازنده محمدمهدی. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه بنه Pistacia atlantica subsp. Mutica در دوره رشد. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(2 (پی آیند 47)):44-46. Available from: https://sid.ir/paper/19464/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، محمدباقر رضایی، یحیی دهقانی شورکی، و محمدمهدی برازنده، “بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه بنه Pistacia atlantica subsp. Mutica در دوره رشد،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 2 (پی آیند 47)، pp. 44–46، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19464/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button