مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد دوره های مکرر کوتاه زمان سرخارگل با سطوح مختلف بر ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی اثر کاربرد متناوب سطوح مختلف سرخارگل در پاسخ های ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی انجام شد. در این آزمایش 144 جوجه های گوشتی (سویه راس) به طور تصادفی به 3 گروه آزمایشی, و هر کدام در 4 تکرار شامل 12 جوجه های گوشتی اختصاص داده شدند در طول پژوهش, جوجه های گوشتی 0, 0.5 درصد یا 1 درصد از پودر خشک بخش اندام هوایی سرخارگل را به صورت 3 روز کاربرد و به دنبال آن 11 روز عدم کاربرد دریافت می کردند. در روزهای 28 و 31 روزگی نمونه خون برای اندازه گیری پاسخ ایمنی گرفته شد. متوسط مصرف خوراک روزانه, ضریب تبدیل غذایی و متوسط اضافه وزن روزانه در روزهای 14, 28 و 42 روزگی اندازه گیری شدند. مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از 1 درصد پودر اندام هوایی سرخارگل اثرات معنی داری بر متوسط افزایش وزن روزانه, ضریب تبدیل غذایی و پاسخ ایمنی بر علیه گلبول قرمز شسته شده گوسفندی در جوجه های گوشتی داشت ((p<0.05. در حالیکه استفاده از سطح 0.5 درصد پودر اندام هوایی گیاه سرخارگل تاثیر معنی داری بر شاخص های فوق نداشت. از این مطالعه چنین برداشت می شود که می توان از سطح 1 درصد پودر اندام هوایی سرخارگل به عنوان محرک رشد و سیستم ایمنی در جیره غذایی جوجه های گوشتی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لندی، نصیر، قلمکاری، غلامرضا، طغیانی، مجید، گل پرور، احمدرضا، معطر، فریبرز، و فکری، فرامرز. (1389). تاثیر کاربرد دوره های مکرر کوتاه زمان سرخارگل با سطوح مختلف بر ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، 1(3)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/195545/fa

    Vancouver: کپی

    لندی نصیر، قلمکاری غلامرضا، طغیانی مجید، گل پرور احمدرضا، معطر فریبرز، فکری فرامرز. تاثیر کاربرد دوره های مکرر کوتاه زمان سرخارگل با سطوح مختلف بر ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)[Internet]. 1389؛1(3):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/195545/fa

    IEEE: کپی

    نصیر لندی، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، احمدرضا گل پرور، فریبرز معطر، و فرامرز فکری، “تاثیر کاربرد دوره های مکرر کوتاه زمان سرخارگل با سطوح مختلف بر ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی،” پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، vol. 1، no. 3، pp. 59–68، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/195545/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button