مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

829
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 79

چکیده

 در این مطالعه تعداد 120 نمونه از سه نوع همبرگر تجاری با درصد گوشت 70, 60, 40 که توسط چهار کارخانه عمده این نوع فرآورده ها تولید و به بازار مصرف فرستاده شده بودند از نظر میزان اسید آمینه هیدروکسی پرولین, کلاژن و نسبت کلاژن به پروتیین مورد ارزیابی قرار گرفتند. براساس نتایج حاصله میانگین هیدروکسی پرولین, کلاژن و نسبت کلاژن به پروتیین به ترتیب در مورد همبرگر معمولی با گوشت 40 درصد 22.4±1.26 ,2.43±0.14 ,0.30±0.02, همبرگر ممتاز با گوشت 60 درصد21.1±1.29 ,2.56±0.15, 0.33±0.02 و تاپ برگر با گوشت 70 درصد3.06±0.0 ,0.38±0.02 و 23.7±0.98 بوده است.براساس داده های بدست آمده و مقایسه آنها با اطلاعات موجود میتوان نتیجه گیری نمود که در نمونه های تجارتی همبرگرهای ایرانی حدود مجاز حداقل در دوران این مطالعه توسط کارخانه های تولید همبرگر چندان رعایت نمی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامکار، ابوالفضل، رکنی، نوردهر، رسولی، علی، و شیرودی، عباسعلی. (1383). ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن . پژوهش و سازندگی، 17(2 (پی آیند 63) در امور دام و آبزیان)، 75-79. SID. https://sid.ir/paper/19567/fa

    Vancouver: کپی

    کامکار ابوالفضل، رکنی نوردهر، رسولی علی، شیرودی عباسعلی. ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1383؛17(2 (پی آیند 63) در امور دام و آبزیان):75-79. Available from: https://sid.ir/paper/19567/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل کامکار، نوردهر رکنی، علی رسولی، و عباسعلی شیرودی، “ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن ،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 2 (پی آیند 63) در امور دام و آبزیان، pp. 75–79، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19567/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button