مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,947
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

741
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 87

چکیده

 هدف: اندازه گیری میزان هیدروکسی پرولین و کلاژن ژامبون گاوی عرضه شده در شهر تهران جهت تعیین پروتیئنهای بافت پیوندی و ارزش غذایی آن می باشد.طرح: مطالعه مقطعی.تعداد نمونه: 60 نمونه از محصول ژامبون گاوی.روش: در این بررسی 60 نمونه ژامبون گاوی با گوشت بالای 80 و 90 درصد مربوط به 12 کارخانه تولید کننده این محصول به صورت تصادفی انتخاب و در آنها میزان هیدروکسی پرولین, کلاژن و نسبت کلاژن در پروتئین خام با روش شناخته شده کلریمتریک (AOAC) مورد ارزیابی قرار گرفتند.تجزیه و تحلیل آماری: آنالیز واریانس یکطرفه.نتایج: نتایج به دست آمده نشان داد که متوسط درصد هیدروکسی پرولین, کلاژن محصول و نسبت کلاژن در پروتئین خام برحسب گرم, در مجموع 12 کارخانه به ترتیب 0.01 ± 0.19 با دامنه (0.21 - 0.16), 1.54±0.04 با دامنه (1.66 -1.19) و 0.74 ± 9.19 با دامنه (10.0 - 7.55) بوده است. آزمون آنالیز واریانس یکطرفه برای مقایسه هر شاخص در بین کارخانه های مختلف, اختلاف معنی داری را نشان نداد.نتیجه گیری: مطالعه حاضر دلالت بر آن دارد که ارزیابی ترکیب شیمیایی محصولات فوق نیز به اندازه ارزشیابی بهداشتی آنها اهمیت دارد

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامکار، ابوالفضل، رکنی، نوردهر، بکایی، سعید، و حسینی، هدایت. (1381). اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 57(2)، 83-87. SID. https://sid.ir/paper/35003/fa

    Vancouver: کپی

    کامکار ابوالفضل، رکنی نوردهر، بکایی سعید، حسینی هدایت. اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1381؛57(2):83-87. Available from: https://sid.ir/paper/35003/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل کامکار، نوردهر رکنی، سعید بکایی، و هدایت حسینی، “اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 57، no. 2، pp. 83–87، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35003/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button