APA:
کپیکامکار، ابوالفضل، رکنی، نوردهر، بکایی، سعید، و حسینی، هدایت. (1381). اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 57(2)، 83-87. SID. https://sid.ir/paper/35003/fa
Vancouver:
کپیکامکار ابوالفضل، رکنی نوردهر، بکایی سعید، حسینی هدایت. اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1381؛57(2):83-87. Available from: https://sid.ir/paper/35003/fa
IEEE:
کپیابوالفضل کامکار، نوردهر رکنی، سعید بکایی، و هدایت حسینی، “اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 57، no. 2، pp. 83–87، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35003/fa