APA:
کپیهراتیان، پریوش، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و قاضی زاده، میترا. (1385). بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/71990/fa
Vancouver:
کپیهراتیان پریوش، سیدین اردبیلی سیدمهدی، قاضی زاده میترا. بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(1):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/71990/fa
IEEE:
کپیپریوش هراتیان، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و میترا قاضی زاده، “بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 75–82، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71990/fa