مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

914
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 665 | صفحه پایان 674

کلیدواژه

ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa)Q3

چکیده

 در این مطالعه به بررسی تاثیر پروتئین آبکافت روی آنزیم های پروتئولیتیک آلوین های قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرداخته شد. 6 جیره با سطوح متفاوت پروتئین (10%, 25% و 50% جایگزینی با پروتئین پودر ماهی جیره) آبکافت ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاه مرغ مورد استفاده قرار گرفت. آلوین ها به تعداد 12±824 عدد پس از شروع به تغذیه فعال برای 30 روز مورد تغذیه جیره های مذکور در تانک های 40 لیتری قرار گرفتند. آنزیم های پپسین, تریپسین, آمینوپپتیداز ان, لوسین آلانین پپتیداز و آلکالین فسفاتاز مورد سنجش اسپکتروفتومتری قرار گرفت. بر اساس نتایج سنجش و آزمایشات انجام شده روی اندازه گیری مقادیر آنزیم های نوار مسواکی, بلوغ آنتروسیت های روده ای را در ماهیان تغذیه شده با جیره های حاوی 10% هر دو منبع پروتئین آبکافت (ضایعات کشتارگاهی طیور و پروتئین ماهی ساردین) و 25% پروتئین آبکافت ماهی ساردین پهلو طلایی سریع تر نشان دادند (p<0.05). نتایج نشان داد که پروتئین آبکافت برای تحریک بلوغ سریع تر انتروسیت های روده دارای یک حد بهینه است و استفاده بیش از حد از پروتئین آبکافت تاثیر منفی بر این فاکتور دارد. بر این اساس سطح بهینه جایگزینی با پودر ماهی جیره 25% پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی و 10% پروتئین آبکافت ضایعات کشتارگاه طیور خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری، علی، عابدیان کناری، عبدالمحمد، حلاج، رویین، حبیبی رضایی، مهران، معتمدزادگان، علی، و اوجی فرد، امین. (1390). تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 8 (جدید)(4 (پیاپی 35))، 665-674. SID. https://sid.ir/paper/197257/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری علی، عابدیان کناری عبدالمحمد، حلاج رویین، حبیبی رضایی مهران، معتمدزادگان علی، اوجی فرد امین. تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1390؛8 (جدید)(4 (پیاپی 35)):665-674. Available from: https://sid.ir/paper/197257/fa

    IEEE: کپی

    علی طاهری، عبدالمحمد عابدیان کناری، رویین حلاج، مهران حبیبی رضایی، علی معتمدزادگان، و امین اوجی فرد، “تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 8 (جدید)، no. 4 (پیاپی 35)، pp. 665–674، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197257/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button