APA:
کپیجمالی فر، حسین، صمدی، نسرین، فاضلی، محمدرضا، و مشاک، زهره. (1390). تهیه نوشابه پروبیوتیکی بر پایه آب پنیر با استفاده از استارتر لاکتوباسیلوس کازئی (GG) و استرپتوکوکوس ترموفیلوس. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 8(2)، 475-483. SID. https://sid.ir/paper/197266/fa
Vancouver:
کپیجمالی فر حسین، صمدی نسرین، فاضلی محمدرضا، مشاک زهره. تهیه نوشابه پروبیوتیکی بر پایه آب پنیر با استفاده از استارتر لاکتوباسیلوس کازئی (GG) و استرپتوکوکوس ترموفیلوس. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1390؛8(2):475-483. Available from: https://sid.ir/paper/197266/fa
IEEE:
کپیحسین جمالی فر، نسرین صمدی، محمدرضا فاضلی، و زهره مشاک، “تهیه نوشابه پروبیوتیکی بر پایه آب پنیر با استفاده از استارتر لاکتوباسیلوس کازئی (GG) و استرپتوکوکوس ترموفیلوس،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 8، no. 2، pp. 475–483، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197266/fa