APA:
کپیعبدالعلی زاده، محمدصادق، واشقانی فراهانی، ابراهیم، خدابنده، مهوش، و هاشمی نجف آبادی، سمیره. (1389). بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/72369/fa
Vancouver:
کپیعبدالعلی زاده محمدصادق، واشقانی فراهانی ابراهیم، خدابنده مهوش، هاشمی نجف آبادی سمیره. بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/72369/fa
IEEE:
کپیمحمدصادق عبدالعلی زاده، ابراهیم واشقانی فراهانی، مهوش خدابنده، و سمیره هاشمی نجف آبادی، “بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 95–102، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72369/fa