Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,522
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

883
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 102

چکیده

 بدلیل مصرف فراوان اسید لاکتیک و مشتقات آن, در سال های اخیر مطالعات زیادی به منظور تولید این اسید آلی صورت گرفته است. در این پژوهش, شرایط تولید اسید لاکتیک از آب پنیر پروتئین گیری شده در یک فرایند تخمیر غیر مداوم توسط لاکتوباسیلوس کازئی مورد مطالعه قرار گرفته و به منظور بهینه سازی شرایط محیط کشت, از روش تاگوچی استفاده شد. 4 غلظت مختلف برای منابع ازت؛ عصاره مخمر, پپتون و سولفات آمونیوم؛ و 3 سطح برای دما و دور همزن انتخاب شد. در شرایط بهینه تعیین شده با تحلیل های تاگوچی, در یک فرایند غیر مداوم و بدون کنترل pH, پس از گذشت 24 ساعت گرماگذاری نمونه ها, 12.5 گرم بر لیتر اسید لاکتیک بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالعلی زاده، محمدصادق، واشقانی فراهانی، ابراهیم، خدابنده، مهوش، و هاشمی نجف آبادی، سمیره. (1389). بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/72369/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالعلی زاده محمدصادق، واشقانی فراهانی ابراهیم، خدابنده مهوش، هاشمی نجف آبادی سمیره. بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/72369/fa

    IEEE: کپی

    محمدصادق عبدالعلی زاده، ابراهیم واشقانی فراهانی، مهوش خدابنده، و سمیره هاشمی نجف آبادی، “بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 95–102، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72369/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا