مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

790
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

616
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان

صفحات

 صفحه شروع 413 | صفحه پایان 423

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صبحی سرابی، یونس، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، و رافت، سیدعباس. (1393). ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 413-423. SID. https://sid.ir/paper/148635/fa

    Vancouver: کپی

    صبحی سرابی یونس، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، رافت سیدعباس. ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):413-423. Available from: https://sid.ir/paper/148635/fa

    IEEE: کپی

    یونس صبحی سرابی، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، و سیدعباس رافت، “ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 413–423، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148635/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button