APA:
کپیصبحی سرابی، یونس، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، و رافت، سیدعباس. (1393). ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 413-423. SID. https://sid.ir/paper/148635/fa
Vancouver:
کپیصبحی سرابی یونس، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، رافت سیدعباس. ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):413-423. Available from: https://sid.ir/paper/148635/fa
IEEE:
کپییونس صبحی سرابی، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، و سیدعباس رافت، “ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 413–423، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148635/fa