مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,617
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

809
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد دیابتی آب هویج زرد ایرانی پروبیوتیکه شده توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

صفحات

 صفحه شروع 395 | صفحه پایان 402

چکیده

دیابت بیماری مزمن است که به علت ترشح نشدن انسولین و یا عدم توانایی سلول ها در استفاده از انسولین اتفاق می افتد‏.‏ توقف تولید انسولین یا استفاده نکردن از انسولین هر دو باعث افزایش گلوکز در خون می شود‏.‏ با توجه به اثرات مفید پروبیوتیک ها و توانایی آنها در پایین آوردن میزان گلوکز تاثیر آنها در درمان بیماری دیابت نیز دور از انتظار نیست.برای انجام این مطالعه٬ آب هویج زرد ایرانی توسط دمای 110 درجه به مدت 10 دقیقه استریل شد و از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به میزان cfu/ml 104 به آب میوه تلقیح گردید. کینتیک رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آب هویج زرد ایرانی هر  2ساعت یکبار به روش Standard plate Count بررسی شد. ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آب هویج زرد ایرانی در دماهای 4 ,25 و 37 درجه بررسی شد. تغییرات قند و اسید لاکتیک و pH نیز مورد بررسی قرار گرفت. به منظور بررسی اثر ضد دیابتی از 25 سر موش صحرایی با وزن بین 250-180 گرم استفاده شد, که توسط داروی استرپتوزوتوسین و به صورت تزریق درون صفاقی دیابتی شدند و به گروه های کنترل سالم کنترل دیابتی گروه تیمار آب هویج زرد ایرانی و گروه تیمار آب هویج زرد ایرانی پروبیوتیکه تقسیم شده, طی 14 روز متوالی به صورت خوراکی تحت تیمار قرار گرفته و میزان گلوکز خون مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج این مطالعه نشان داد که لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توانایی رشد در آب هویج زرد ایرانی را به خوبی داشته و ماندگاری آن در آب هویج زرد ایرانی در 4 درجه بهترین نتیجه را نشان داد. در موشهای دیابتی تحت تیمار با آب هویج پروبیوتیکی میزان گلوکز خون کاهش معنی داری را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیدی، بهین، فاضلی، محمدرضا، آموزگار، محمدعلی، و مرتضوی، پژمان. (1390). بررسی اثر ضد دیابتی آب هویج زرد ایرانی پروبیوتیکه شده توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 8(1)، 395-402. SID. https://sid.ir/paper/197285/fa

    Vancouver: کپی

    امیدی بهین، فاضلی محمدرضا، آموزگار محمدعلی، مرتضوی پژمان. بررسی اثر ضد دیابتی آب هویج زرد ایرانی پروبیوتیکه شده توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1390؛8(1):395-402. Available from: https://sid.ir/paper/197285/fa

    IEEE: کپی

    بهین امیدی، محمدرضا فاضلی، محمدعلی آموزگار، و پژمان مرتضوی، “بررسی اثر ضد دیابتی آب هویج زرد ایرانی پروبیوتیکه شده توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 8، no. 1، pp. 395–402، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197285/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا