مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,210
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

994
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و مقایسه وضعیت عناصر غذایی خاک با تاکید بر P, K و N در اراضی کشاورزی و مرتعی (مطالعه موردی خدابنده زنجان)

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 19

چکیده

 در بین عناصر غذایی مورد نیاز گیاه برخی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند که در بین آنها سه عنصر نیتروژن, فسفر و پتاس بارزتر می باشد. با توجه به اهمیت این عناصر در خاک برای گیاه لزوم انجام تحقیق بر روی آنها از نکات ضروری به نظر می رسد. به این منظور در استان زنجان منطقه ای در نظر گرفته شد که سیستم های مختلف کشاورزی در آن رایج می باشد. سپس به منظور تعیین چگونگی تغییر این عناصر در سیستم های مختلف اراضی کشاورزی و همچنین اراضی مرتعی همجوار با آنها آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در 6 تکرار و 5 تیمار زراعی انجام گرفت. نمونه برداری از خاک در هر سیستم در دو سطح 30-0 و 60-30 سانتیمتری انجام شد. بررسی و تجزیه واریانس نمونه ها در قالب طرح نشان داد که بین سیستم های مختلف به جز در مورد پتاسیم در لایه تحتانی تفاوت معنی داری به احتمال 95 و 99 درصد وجود دارد و مقایسه میانگین ها به روش دانکن نشان نشان داد که هم در لایه سطح و هم در لایه تحتانی اراضی آبی از نظر این عناصر در مقایسه با سایر تیمارها مقدار نیتروژن و فسفر و پتاسیم بیشتری وجود دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زهتابیان، غلامرضا، امیری، بهرام، و سوری، مهشید. (1384). بررسی و مقایسه وضعیت عناصر غذایی خاک با تاکید بر P, K و N در اراضی کشاورزی و مرتعی (مطالعه موردی خدابنده زنجان). پژوهش و سازندگی، 18(3 (پی آیند 68) در زراعت و باغبانی)، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/19813/fa

    Vancouver: کپی

    زهتابیان غلامرضا، امیری بهرام، سوری مهشید. بررسی و مقایسه وضعیت عناصر غذایی خاک با تاکید بر P, K و N در اراضی کشاورزی و مرتعی (مطالعه موردی خدابنده زنجان). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛18(3 (پی آیند 68) در زراعت و باغبانی):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/19813/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا زهتابیان، بهرام امیری، و مهشید سوری، “بررسی و مقایسه وضعیت عناصر غذایی خاک با تاکید بر P, K و N در اراضی کشاورزی و مرتعی (مطالعه موردی خدابنده زنجان)،” پژوهش و سازندگی، vol. 18، no. 3 (پی آیند 68) در زراعت و باغبانی، pp. 9–19، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19813/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button