مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

853
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,284
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات مقدار فنل کل در واکنش دو رقم گندم مقاوم و حساس در برابر آلودگی به Puccinia striiformis

صفحات

 صفحه شروع 70 | صفحه پایان 74

کلیدواژه

چکیده

 مقدار کل فنل در عصاره برگ های اول دو رقم گندم) Mv17 مقاوم) و بولانی (حساس) در شرایط گلخانه ای و در زمان های 24, 48, 72, 100, و 216 ساعت بعد از مایه زنی با اوردسپورهای نژاد 150 E 134 زنگ زرد Puccinia striiformis) ( با در نظر گرفتن 4 تکرار (گلدان) برای هر تیمار, اندازه گیری فنل کل در برگ از معرف فولین و برای تهیه منحنی استاندارد از اسید کافئیک استفاده شد. مقدار جذب درطول موج 725 نانومتر با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر خوانده شد. نتایج به دست آمده نشان داد که مقدار فنل کل در رقم مایه زنی از زمان 24 ساعت بعد از مایه زنی افزایش داشت و این افزایش تا زمان 144 ساعت همچنان ادامه یافت و در زمان 100 ساعت به اوج خود رسید. مقدار فنل کل در زمان 216 ساعت بعد از مایه زنی کاهش پیدا نمود و به حد تیمار خود رسید. در رقم حساس بولانی مایه زنی شده تغییری در مقدار فنل کل دیده نشد و اختلافی با تیمار شاهد خود نداشت

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بهروزین، مهوش. (1383). بررسی تغییرات مقدار فنل‌کل در واکنش دو رقم گندم مقاوم و حساس در برابر آلودگی به Puccinia striiformis . پژوهش و سازندگی، 17(1 (پی آیند 62) در زراعت و باغبانی)، 70-74. SID. https://sid.ir/paper/19947/fa

    Vancouver: کپی

    بهروزین مهوش. بررسی تغییرات مقدار فنل‌کل در واکنش دو رقم گندم مقاوم و حساس در برابر آلودگی به Puccinia striiformis . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1383؛17(1 (پی آیند 62) در زراعت و باغبانی):70-74. Available from: https://sid.ir/paper/19947/fa

    IEEE: کپی

    مهوش بهروزین، “بررسی تغییرات مقدار فنل‌کل در واکنش دو رقم گندم مقاوم و حساس در برابر آلودگی به Puccinia striiformis ،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 1 (پی آیند 62) در زراعت و باغبانی، pp. 70–74، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19947/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا