مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

839
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

703
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون

صفحات

 صفحه شروع 58 | صفحه پایان 64

چکیده

 به منظور بررسی اثر نسبت های مختلف عنصری K, P, N, سایتوکنین و بافت خاک بر کیفیت و عملکرد پیاز لاله پژوهشی در قالب طرح کرت های دو بار خرد شده با طرح پایه بلوک های کاملا تصادفی انجام گرفت. در این پژوهش جهت تعیین بهترین ترکیب تیماری, نسبت های مختلفی از عناصر K, P, N در چهار سطح شامل: محلول شماره یک (شاهد) با K, P, N (2.6 meq/I, 1.65, (6, محلول شماره دو K, P, N (2.6 meq/I, 4.05, (6, محلول شماره سه K, P, N (4.6 meq/I, 4.05, (6, و در محلول شماره چهارم K, P, N (4.6 meq/I, 1.65, (6 به عنوان کرت اصلی به همراه دو سطح هورمونی سایتوکنین (کینتین 0, (500ppm و دو نوع بافت خاک (لومی, شنی لومی) به عنوان کرت فرعی استفاده گردید. در پایان دوره رشد رویشی و زایشی وزن تر, رشد عمودی, قطر, تعداد پیازچه, درصد ماده خشک, درصد نیتروژن, درصد پروتئین, میزان جذب پتاسیم و میزان جذب فسفر پیازها اندازه گیری شد. داده ها از نظر آماری تجزیه و مقایسه میانگین با آزمون چند دامنه ای دانکن انجام گردید. نتایج نشان دادند که محلول غذایی شماره سه با نسبت عنصری K, P, N (4.6 meq/I, 4.05, (6, به همراه تیمار هورمونی کینتین ppm500 و بافت خاک شنی لومی بیشترین تاثیر را در بر درشتی و عملکرد محصول پیاز و تعداد پیازچه گل لاله داشته است (p<0.01).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیقی، احمد، حجتی، یعقوب، بابالار، مصباح، و نادری، روح انگیز. (1385). بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون. پژوهش و سازندگی، 19(4 (پی آیند73) در زراعت و باغبانی)، 58-64. SID. https://sid.ir/paper/19970/fa

    Vancouver: کپی

    خلیقی احمد، حجتی یعقوب، بابالار مصباح، نادری روح انگیز. بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1385؛19(4 (پی آیند73) در زراعت و باغبانی):58-64. Available from: https://sid.ir/paper/19970/fa

    IEEE: کپی

    احمد خلیقی، یعقوب حجتی، مصباح بابالار، و روح انگیز نادری، “بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 4 (پی آیند73) در زراعت و باغبانی، pp. 58–64، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19970/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا