مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,592
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

922
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 50

چکیده

 به منظور تعیین مقدار هیستامین, در ماهی تن و ساردین تعداد 100 نمونه کنسرو ماهی که 80 نمونه تن و 20 نمونه کیلکا مربوط به 8 کارخانه تولید کننده بود مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که میانگین میزان هیستامین در نمونه های کنسرو تن بین 10 تا 178 میلی گرم در کیلوگرم بوده و این مقدار در مورد نمونه های کنسرو کیلکا بین 5 تا 47 میلی گرم در کیلوگرم بوده است. تمام مقادیر بدست آمده برای کنسروهای کیلکا زیر حد مجاز پذیرفته شده به وسیله کشورهای اتحادیه اروپا بوده و این در حالی است که در مورد نمونه های کنسرو تن 41.25 درصد نمونه های مورد مطالعه حاوی هیستامین به میزان بالاتر از حد مجاز پذیرفته شده می باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامکار، ابوالفضل، حسینی، هدایت، و ابوحسین، گیتی. (1382). مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین. پژوهش و سازندگی، 16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان)، 44-50. SID. https://sid.ir/paper/19239/fa

    Vancouver: کپی

    کامکار ابوالفضل، حسینی هدایت، ابوحسین گیتی. مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان):44-50. Available from: https://sid.ir/paper/19239/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل کامکار، هدایت حسینی، و گیتی ابوحسین، “مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان، pp. 44–50، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19239/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا