مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد میوه زرشک

صفحات

 صفحه شروع 100 | صفحه پایان 109

چکیده

 مطالعه خواص مکانیکی زرشک ضمن مفید بودن در طراحی و بهینه سازی ماشین های حمل, فرآوری و بسته بندی, می تواند از بروز صدمات مکانیکی و تولید ضایعات جلوگیری نماید. در این تحقیق نیرو, تغییر شکل نظیر گسیختگی, انرژی شکست و چقرمگی میوه زرشک در رطوبت های مختلف شامل 70 تا 76, 45 تا 50, 25 تا 30 و 7 تا 10 درصد بر مبنای تر مورد مطالعه قرار گرفتند. کاهش میزان رطوبت باعث افزایش نیروی شکست از 1.387 به 2.679 نیوتن, چقرمگی از 4.297 به 8.220 ژول بر سانتی متر مکعب, کاهش تغییر شکل از 3.387 به 2.413 میلی متر و کاهش انرژی شکست از 0.921 به 0.661 میلی ژول شد. تاثیر جهت بارگذاری, سرعت بارگذاری و اثر متقابل آنها نیز تنها در میوه تازه با رطوبت 76 درصد بررسی شد که فقط اثر جهت بارگذاری بر روی کلیه خواص به استثنای چقرمگی معنی دار شد. همچنین محتوای رطوبتی به عنوان عامل موثر بر سرعت حد میوه شناخته شد به طوری که با کاهش محتوای رطوبتی, سرعت حد زرشک از 9 به 4.5 متر بر ثانیه کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ولایتی، احسان، عمادی، باقر، خجسته پور، مهدی، و سعیدی راد، محمدحسین. (1390). بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد میوه زرشک. ماشین های کشاورزی، 1(2)، 100-109. SID. https://sid.ir/paper/201297/fa

    Vancouver: کپی

    ولایتی احسان، عمادی باقر، خجسته پور مهدی، سعیدی راد محمدحسین. بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد میوه زرشک. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1390؛1(2):100-109. Available from: https://sid.ir/paper/201297/fa

    IEEE: کپی

    احسان ولایتی، باقر عمادی، مهدی خجسته پور، و محمدحسین سعیدی راد، “بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد میوه زرشک،” ماشین های کشاورزی، vol. 1، no. 2، pp. 100–109، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201297/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button