مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,117
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 49

چکیده

 در این تحقیق میوه های کیوی از رقم هیوارد در دو محدوده جرمی (کوچک و بزرگ) تهیه شدند. پس از آن, میوه ها را در شیشه های یک لیتری در مجاورت بالشتک های پلی اتیلنی حاوی نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات (0, 0.2, 0.4 0.8 گرم) قرار داده و در ژرمیناتور (دمای 5oC و رطوبت نسبی 30%) نگهداری شدند. سپس در زمان های 0, 2, 4 و 6 هفته نگهداری, خواص فیزیکوشیمیایی مختلف نمونه ها (میزان مواد جامد محلول, میزان pH, درصد رطوبت و سفتی میوه ها) و رنگ نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات (L,ΔE , زاویه هیو و کروما) اندازه گیری شد. در ادامه با انجام آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی, تجزیه و تحلیل اطلاعات صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که اثر نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات به جز بر درصد رطوبت بر دیگر خواص اندازه گیری شده معنی دار می باشد (P<0.01). همچنین نتایج نشان داد که نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات انبارمانی میوه ها را افزایش داد. به طوری که پس از 6 هفته نگهداری, برای نمونه های دارای نانو زئولیت در مقایسه با نمونه های فاقد نانوزئولیت, به ترتیب, میزان 3.58 pH و 3.71, سفتی 10.84 و 5.7 N و میزان جامد محلول 14.78 و 15.36 Brix اندازه گیری شد. نتایج حاصل از آزمون همبستگی بین متغیرها نشان داد که بین میزان سفتی میوه های کیوی (شاخص رسیدگی) و ویژگی های رنگ نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات (عامل هوشمند) ارتباط معنی دار وجود دارد و مناسب ترین ضریب همبستگی (0.83) و برازش منحنی (R2=0.98) بین میزان سفتی میوه ها و اختلاف رنگ کل (ΔE) مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی مقدم، حسین، خوش تقاضا، محمدهادی، برزگربفرویی، محسن، و سلیمی، علی. (1393). بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد). ماشین های کشاورزی، 4(1)، 37-49. SID. https://sid.ir/paper/201362/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی مقدم حسین، خوش تقاضا محمدهادی، برزگربفرویی محسن، سلیمی علی. بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد). ماشین های کشاورزی[Internet]. 1393؛4(1):37-49. Available from: https://sid.ir/paper/201362/fa

    IEEE: کپی

    حسین میرزایی مقدم، محمدهادی خوش تقاضا، محسن برزگربفرویی، و علی سلیمی، “بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)،” ماشین های کشاورزی، vol. 4، no. 1، pp. 37–49، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201362/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button