مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,298
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضایعات چای در کمپوست کردن پوست درخت خرد شده و خرد نشده و اثر مخلوط ها روی رشد گل جعفری پا کوتاه (.Tagetes patula L)

صفحات

 صفحه شروع 359 | صفحه پایان 372

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثرضایعات چای در کمپوست کردن پوست درخت خرد شده و خرد نشده و همچنین اثر مخلوط ها روی رشد گل جعفری پا کوتاه اجرا گردید. ضایعات چای به نسبت های حجمی0,25 , 50,75  و 100 درصد با پوست درخت خرد شده و خرد نشده مخلوط شده و جهت کمپوست کردن در جعبه های چوبی یک متر مکعبی ریخته شدند. پس از پایان فرآیند کمپوست سازی نمونه برداری انجام شد و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مخلوط ها اندازه گیری گردید. به منظور بررسی اثر مخلوط های کمپوست به دست آمده روی رشد گل جعفری پاکوتاه, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با9  تیمار و چهار تکرار اجرا و گل جعفری پا کوتاه در مخلوط های کمپوست کاشته شد. نتایج نشان داد که ضایعات چای در نسبت های 50 و%75  اثر معنی داری در کمپوست کردن پوست درخت خرد شده و خرد نشده دارد و میتواند فرآیند کمپوست کردن را به طور مناسبی تسریع کند به طوری که نیازی به خرد کردن پوست درخت که هزینه کمپوست کردن را افزایش می دهد نمی باشد. این مخلوط ها روی وزن تر و خشک اندام هوایی, ارتفاع, تعداد شاخه های جانبی و تعداد گل های بازشده گل جعفری پاکوتاه اثرمعنی دار داشتند و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آنها نیز مطلوب بود. نسبت C/N این مخلوط ها بسیار کم بوده و نشان می دهد که ضایعات چای نسبت C/N پوست درخت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

پاداشت دهکایی، محمدنقی. (1383). اثر ضایعات چای در کمپوست کردن پوست درخت خرد شده و خرد نشده و اثر مخلوط ها روی رشد گل جعفری پا کوتاه (.Tagetes patula L) . نهال و بذر، 20(3)، 359-372. SID. https://sid.ir/paper/20370/fa

Vancouver: کپی

پاداشت دهکایی محمدنقی. اثر ضایعات چای در کمپوست کردن پوست درخت خرد شده و خرد نشده و اثر مخلوط ها روی رشد گل جعفری پا کوتاه (.Tagetes patula L) . نهال و بذر[Internet]. 1383؛20(3):359-372. Available from: https://sid.ir/paper/20370/fa

IEEE: کپی

محمدنقی پاداشت دهکایی، “اثر ضایعات چای در کمپوست کردن پوست درخت خرد شده و خرد نشده و اثر مخلوط ها روی رشد گل جعفری پا کوتاه (.Tagetes patula L) ،” نهال و بذر، vol. 20، no. 3، pp. 359–372، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20370/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button