Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

918
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تجزیه عامل ها برای صفات مرفولوژیک و فنولوژیک در لوبیا

صفحات

 صفحه شروع 210 | صفحه پایان 218

چکیده

 به منظور بررسی صفات مرفولوژیک و فنولوژیک موثر و شناخت عوامل پنهانی تاثیرگذار بر عملکرد در لوبیا, آزمایشی با استفاده از 576 از نمونه های کلکسیون لوبیای طرح حبوبات دانشکده کشاورزی, دانشگاه تهران (کرج) در سال 1376 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده در قالب یک طرح مشاهده ای ساده انجام گرفت. در این مطالعه 22 صفت کمی مورد ارزیابی قرار گرفت. از روش تجزیه به مولفه های اصلی برای تعیین تعداد عامل ها استفاده شد. تجزیه عامل ها علاوه بر تاکید بر نقش اجزای عملکرد, پنج عامل پنهانی موثر در عملکرد استخراج نمود که مجموعا 77.1 درصد از تغییرات کل داده ها را  توجیه نمودند. این عامل ها با توجه به صفاتی که در برگرفتند, تحت عنوان عملکرد و اجزای آن, خصوصیات بذر, خصوصیات فنولوژیکی رشد و نمو گیاه, قدرت رویش گیاه و اندازه غلاف نامگذاری شدند. تجزیه به عامل ها تعاد زیادی از متغیرهای همبسته را به تعداد کمتری عامل اصلی کاهش داد. در مجموع چنین استنباط شد که برای اصلاح ارقام لوبیا, گزینش باید بر اساس تعداد و وزن غلاف, طول وعرض غلاف, تعداد گره, تعداد دانه در بوته و وزن دانه انجام شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

امینی، اشکبوس، قنادها، محمدرضا، و عبدمیشانی، سیروس. (1379). تجزیه عامل ها برای صفات مرفولوژیک و فنولوژیک در لوبیا. نهال و بذر، 16(2)، 210-218. SID. https://sid.ir/paper/20495/fa

Vancouver: کپی

امینی اشکبوس، قنادها محمدرضا، عبدمیشانی سیروس. تجزیه عامل ها برای صفات مرفولوژیک و فنولوژیک در لوبیا. نهال و بذر[Internet]. 1379؛16(2):210-218. Available from: https://sid.ir/paper/20495/fa

IEEE: کپی

اشکبوس امینی، محمدرضا قنادها، و سیروس عبدمیشانی، “تجزیه عامل ها برای صفات مرفولوژیک و فنولوژیک در لوبیا،” نهال و بذر، vol. 16، no. 2، pp. 210–218، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20495/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا