APA:
کپیغزنوی، ام لیلا. (1397). ارزیابی تعداد باکتری Salmonella thyphi در گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) در فرم آزاد و نانوکپسوله گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) در دمای 4 سانتی گراد در زمان های مختلف نگه داری. محیط زیست جانوری، 10(3 )، 297-302. SID. https://sid.ir/paper/206536/fa
Vancouver:
کپیغزنوی ام لیلا. ارزیابی تعداد باکتری Salmonella thyphi در گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) در فرم آزاد و نانوکپسوله گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) در دمای 4 سانتی گراد در زمان های مختلف نگه داری. محیط زیست جانوری[Internet]. 1397؛10(3 ):297-302. Available from: https://sid.ir/paper/206536/fa
IEEE:
کپیام لیلا غزنوی، “ارزیابی تعداد باکتری Salmonella thyphi در گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) در فرم آزاد و نانوکپسوله گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) در دمای 4 سانتی گراد در زمان های مختلف نگه داری،” محیط زیست جانوری، vol. 10، no. 3 ، pp. 297–302، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206536/fa