مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر غنی سازی بقایای پس از برداشت ذرت دانه ای با اوره و ملاس بر عملکرد بره های نر پرواری ترکی-قشقایی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 50

چکیده

 هدف این پژوهش, ارزیابی تاثیر غنی سازی بقایای ذرت فرآوری شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های نر پرواری ترکی قشقایی بود. ابتدا, بقایای ذرت دانه ای پس از برداشت دانه ذرت به وسیله کمباین, جمع آوری و با اوره و ملاس فرآوری گردید. سپس ترکیبات شیمیایی بقایای ذرت (Zea mays L) دانه ای رقم سینگل کراس 704 فرآوری شده و فرآوری نشده تعیین و قابلیت هضم آن ها به روش درون تنی (in vivo) به دست آمد. تیمارهای آزمایشی, در خوراک بره های نر ترکی-قشقایی در سه سطح صفر, 30 و 50 درصد کاه ذرت فرآوری شده و فرآوری نشده جایگزین بخش علوفه ای جیره در قالب طرح کاملاً تصادفی در یک دوره پرواربندی استفاده گردید. نتایج نشان داد که قابلیت هضم ظاهری ماده خشک, ماده آلی, فیبر نامحلول در شوینده خنثی (NDF= Neutral Detergent Fiber), فیبر نامحلول در شوینده اسیدی (ADF= Acid Detergent Fiber) بقایای ذرت دانه ای فرآوری شده در یک سطح اوره و دو سطح مختلف ملاس و بقایای ذرت دانه ای فرآوری نشده با یکدیگر تفاوت آماری معنی داری داشتند. به نظر می رسد با توجه به نتایج صفات پرواری و گوارش پذیری, استفاده از بقایای ذرت دانه ای فرآوری شده با 4 درصد اوره به همراه 10 درصد ملاس و به نسبت 50 به50 در تغذیه بره های پرواری در مقایسه با تیمارهای دیگر, افزایش وزن روزانه مناسب تری را به همراه داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، عبدالحمید، صفایی، امیررضا، و آقاشاهی، علیرضا. (1398). ارزیابی تاثیر غنی سازی بقایای پس از برداشت ذرت دانه ای با اوره و ملاس بر عملکرد بره های نر پرواری ترکی-قشقایی. محیط زیست جانوری، 11(3 )، 45-50. SID. https://sid.ir/paper/206614/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی عبدالحمید، صفایی امیررضا، آقاشاهی علیرضا. ارزیابی تاثیر غنی سازی بقایای پس از برداشت ذرت دانه ای با اوره و ملاس بر عملکرد بره های نر پرواری ترکی-قشقایی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):45-50. Available from: https://sid.ir/paper/206614/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحمید کریمی، امیررضا صفایی، و علیرضا آقاشاهی، “ارزیابی تاثیر غنی سازی بقایای پس از برداشت ذرت دانه ای با اوره و ملاس بر عملکرد بره های نر پرواری ترکی-قشقایی،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 45–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206614/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button