مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

358
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر سطوح مختلف ویتامین 3 D جیره ای بر فراسنجه های تولیدی و کیفیت تخم در بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 92

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر, بررسی اثر سطوح صفر, 1000, 2000, 4000 و 8000 واحد بین المللی ویتامین 3 D افزوده شده به هر کیلوگرم جیره پایه بر خصوصیات تولیدی و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی بود. تعداد 320 قطعه بلدرچین ژاپنی بالغ در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 5 تیمار, 4 تکرار و 16 قطعه بلدرچین در هر تکرار (12 قطعه ماده و 4 قطعه نر), به مدت 42 روز به کار رفت. بعد از 2 هفته تغذیه از جیره های آزمایشی, عملکرد تولیدی پرنده ها برای مدت 6 هفته ثبت شد. در پایان دوره از هر تکرار 5 تخم به طور تصادفی انتخاب و صفات کیفی تخم بررسی گردید. ضریب تبدیل غذایی, درصد وزن پوسته, عرض تخم و قطر سفیده رقیق تحت تأثیر سطوح ویتامین 3 D قرار گرفتند (0/05>P). هرچند که مقدار این فراسنجه های کیفی تخم در تیمارهای آزمایشی اختلاف معنی داری با شاهد نداشتند, اما درصد وزن پوسته و عرض تخم با افزایش سطح ویتامین 3 D از 4000 (به ترتیب 15/90 و 2/67) به 8000 (به ترتیب 14/41 و 2/51) واحد بین المللی, کاهش یافتند (0/05>P). ضریب تبدیل غذایی در تیمار 4000 واحد ویتامین D3) 3/68) کم تر از شاهد (4/22) بود (0/05>P). دیگر صفات کیفی تخم و نیز مقدار خوراک مصرفی, تولید و وزن تخم تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتاحی، سحر، طباطبائی وکیلی، صالح، مموئی، مرتضی، و آقائی، علی. (1398). مطالعه اثر سطوح مختلف ویتامین 3 D جیره ای بر فراسنجه های تولیدی و کیفیت تخم در بلدرچین ژاپنی. محیط زیست جانوری، 11(3 )، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/206635/fa

    Vancouver: کپی

    فتاحی سحر، طباطبائی وکیلی صالح، مموئی مرتضی، آقائی علی. مطالعه اثر سطوح مختلف ویتامین 3 D جیره ای بر فراسنجه های تولیدی و کیفیت تخم در بلدرچین ژاپنی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/206635/fa

    IEEE: کپی

    سحر فتاحی، صالح طباطبائی وکیلی، مرتضی مموئی، و علی آقائی، “مطالعه اثر سطوح مختلف ویتامین 3 D جیره ای بر فراسنجه های تولیدی و کیفیت تخم در بلدرچین ژاپنی،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 85–92، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206635/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button