مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

469
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

475
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح مختلف ملاس چغندر جیره غذایی بر شاخص های خونی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 310

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q1

چکیده

 استفاده از مواد طبیعی و گیاهی به عنوان افزودنی در جیره غذایی ماهی منجر به افزایش سلامت میزبان می شود. مطالعه حاضر به منظور ارزیابی اثرات افزودن ملاس چغندر قند به جیره غذایی ماهی کپور جهت بررسی برخی شاخص های خونی انجام شد. در این آزمایش از 360 قطعه ماهی کپورمعمولی با میانگین وزنی 2/5± 22 استفاده شد. پس از یک هفته آداپتاسیون, در یک دوره به مدت 8 هفته غذادهی انجام شد. آزمایش در قالب 4 تیمار و هر تیمار با 3 تکرار شامل: جیره فاقد ملاس (تیمار 1), جیره حاوی 0/5 درصد ملاس (تیمار 2), جیره حاوی 1 درصد ملاس (تیمار 3) و جیره حاوی 2 درصد ملاس (تیمار 4) انجام شد. ماهی ها روزانه به میزان 3 درصد وزن بدن و دو بار در روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. غذای گروه شاهد, غذای تجاری کپورمعمولی شرکت فرادانه بدون ملاس بود. نتایج نشان داد که مقادیر گلبول قرمز در تیمار 2% ملاس افزایش معنی داری داشته است. هم چنین بیش ترین میزان هموگلوبین در تیمار 2% ملاس دیده شد (0/05>P). هم چنین مقدار MCHC نیز در تیمار 2% ملاس افزایش پیدا کرد. بعد از شمارش افتراقی گلبول های سفید اختلاف معنی داری در بین تیمارها مشاهده نشد. به طورکلی جیره غذایی حاوی ملاس برشاخص های خونی ماهی کپورمعمولی تاثیرگذار بود و باعث افزایش تعداد گلبول قرمز و افزایش هموگلوبین در تیمار 2% ملاس شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیگی، مصطفی، حاجی مرادلو، عبدالمجید، حسینی فر، سیدحسین، و جافر، علی. (1398). ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح مختلف ملاس چغندر جیره غذایی بر شاخص های خونی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio). محیط زیست جانوری، 11(3 )، 305-310. SID. https://sid.ir/paper/206642/fa

    Vancouver: کپی

    بیگی مصطفی، حاجی مرادلو عبدالمجید، حسینی فر سیدحسین، جافر علی. ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح مختلف ملاس چغندر جیره غذایی بر شاخص های خونی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):305-310. Available from: https://sid.ir/paper/206642/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی بیگی، عبدالمجید حاجی مرادلو، سیدحسین حسینی فر، و علی جافر، “ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح مختلف ملاس چغندر جیره غذایی بر شاخص های خونی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 305–310، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206642/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button