مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

340
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح ﻣ ﺘ ﻔ ﺎ وت ملاس چغندر جیره غذایی بر برخی پارامترهای ایمنی موکوس و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 178

چکیده

 در ﻣ ﻄ ﺎ ﻟ ﻌ ﻪ ﺣ ﺎ ﺿ ﺮ اﺛ ﺮ ات ﺳ ﻄ ﻮ ح ﻣ ﺨ ﺘ ﻠ ﻒ ملاس چغندر ﺑ ﺮ ﺑ ﺮ ﺧ ﯽ از ﻓ ﺎ ﮐ ﺘ ﻮ رﻫ ﺎ ی اﯾ ﻤ ﻨ ﯽ ﻣ ﻮ ﮐ ﻮ ﺳ ﯽ , شاخص های بیوشیمیایی ﺧ ﻮ ن در ماهی کپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش از 360 قطعه ماهی کپورمعمولی با میانگین وزنی 2/5± 22 استفاده شد. بچه ماهی ها در 12مخزن به تعداد 30 قطعه در هر مخزن به طور تصادفی توزیع شد. پس از یک هفته آداپتاسیون, در یک دوره به مدت 8 هفته غذادهی انجام گرفت. آزمایش در قالب 4 تیمار و هر تیمار با 3 تکرار شامل: جیره فاقد ملاس (تیمار 1), جیره حاوی 0/5 درصد ملاس (تیمار 2), جیره حاوی 1 درصد ملاس (تیمار3) و جیره حاوی 2 درصد ملاس (تیمار 4) انجام شد و ماهی ها روزانه به-میزان 3 درصد وزن بدن و دو بار در روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. غذای گروه شاهد, غذای تجاری کپورمعمولی شرکت فرادانه بدون ملاس بود. نتایج نشان داد بعد از تغذیه با جیره حاوی ملاس مقدار پروتئین محلول موکوس افزایش معنی داری پیدا کرده است (0/05>P). بیش ترین مقدار پروتئین محلول موکوس هم در تیمار 2% ملاس بوده است. مقدار ایمنوگلوبین در تیمارها و گروه شاهد تغییر معنی داری پیدا نکرده است. هم چنین میزان آلکالین فسفاتاز موکوس در تیمارها نسبت به گروه شاهد دارای افزایش معنی داری در تیمار 1% ملاس بوده است (0/05>P). مقدار پروتئین محلول و هم چنین میزان فعالیت فسفاتاز قلیایی در سرم خون ماهی کپور افزایش معنی داری پیدا کرده است (0/05>P). هم چنین مقدار گلوکز سرم خون ماهی کپور مورد آزمایش با افزایش مقدار ملاس جیره افزایش پیدا کرده است (0/05>P).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیگی، مصطفی، حاجی مرادلو، عبدالمجید، حسینی فر، سیدحسین، و جافر، علی. (1398). ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح ﻣ ﺘ ﻔ ﺎ وت ملاس چغندر جیره غذایی بر برخی پارامترهای ایمنی موکوس و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio). محیط زیست جانوری، 11(2 )، 173-178. SID. https://sid.ir/paper/206415/fa

    Vancouver: کپی

    بیگی مصطفی، حاجی مرادلو عبدالمجید، حسینی فر سیدحسین، جافر علی. ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح ﻣ ﺘ ﻔ ﺎ وت ملاس چغندر جیره غذایی بر برخی پارامترهای ایمنی موکوس و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(2 ):173-178. Available from: https://sid.ir/paper/206415/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی بیگی، عبدالمجید حاجی مرادلو، سیدحسین حسینی فر، و علی جافر، “ﺗ ﺄ ﺛ ﻴ ﺮ ﺳ ﻄ ﻮ ح ﻣ ﺘ ﻔ ﺎ وت ملاس چغندر جیره غذایی بر برخی پارامترهای ایمنی موکوس و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 2 ، pp. 173–178، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206415/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button