Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

362
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

476
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاربرد پسماند کارخانجات آبلیموسازی بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 104

چکیده

 به منظور جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی ناشی از دفع پسماند کارخانجات آبلیموسازی و استفاده بهینه از این پسماند در تغذیه جوجه های گوشتی, آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 240 قطعه جوجه گوشتی سویه آربورآکرز با 4 تیمار و 4 تکرار و 15 جوجه در هر تکرار به مدّت 42 روز به اجرا درآمد. جوجه های یک گروه به عنوان گروه شاهد درنظر گرفته شده و با جیره غذایی بر پایه ذرت و سویا, تغذیه شدند. به منظور تغذیه سه گروه دیگر جیره غذایی پایه به ترتیب با 5, 7/5 و 10 درصد تفاله لیمو جایگزین ذرت شد. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح 5 و 7/5 درصد تفاله لیمو در مقایسه با گروه شاهد تأثیرمعنی داری بر وزن بدن در هیچ کدام از دوره ها نشان نداد (0/05P). استفاده از سطح 10 درصدی تفاله لیمو افزایش ضریب تبدیل در دوره های 49-21 و 49-1 روزگی را در پی داشت (0/05>P). استفاده از سطح 10 درصدی تفاله لیمو غلظت کلسترول خون را کاهش و تولید آنتی بادی علیه گلبول های قرمز خون گوسفندی در سن 35 و 42 روزگی را افزایش داد (0/05>P). اگرچه سطح هموگلوبین و درصد هماتوکریت تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (0/05P). به طورکلی استفاده از تفاله لیموترش تا سطح 7/5 درصد جیره بدون تأثیرمعنی دار بر وزن بدن می تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند, بنابراین جایگزین مناسبی برای جیره های طیور می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرآبادی، مهدی، و حسینی، سیدمحسن. (1399). اثر کاربرد پسماند کارخانجات آبلیموسازی بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری، 12(1 )، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/206697/fa

    Vancouver: کپی

    مهرآبادی مهدی، حسینی سیدمحسن. اثر کاربرد پسماند کارخانجات آبلیموسازی بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1399؛12(1 ):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/206697/fa

    IEEE: کپی

    مهدی مهرآبادی، و سیدمحسن حسینی، “اثر کاربرد پسماند کارخانجات آبلیموسازی بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی،” محیط زیست جانوری، vol. 12، no. 1 ، pp. 95–104، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206697/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا