مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

898
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات چربی جیره روی برخی شاخص های خونی- بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی بچه تاس ماهی سیبری

صفحات

 صفحه شروع 229 | صفحه پایان 236

چکیده

 تحقیق حاضر به منظور مقایسه اثر سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی از شاخص های خونی - بیوشیمیایی وآنزیم های کبدی بچه تاس ماهی سیبری (Acipenser bearii) به مدت 12 هفته طراحی و اجرا گردید. بدین منظور تعداد 120 عدد بچه ماهی تاس ماهی سیبری با میانگین وزنی 15.6±0.33 گرم در 12 مخزن فایبرگلاس 500 لیتری (به تعداد 10 عدد در هر تانک) توزیع شدند. چهار جیره غذایی محتوی سطوح متفاوت چربی 10, 15, 20 و 25 درصد (به عنوان سطوح پایین, بهینه, بالا و خیلی بالا) با پروتئین یکسان (45 درصد) فرموله شدند. ماهیان در طول دوره پرورش, به صورت دستی 3 بار در روز تا حد سیری تغذیه شدند. برطبق نتایج شاخص های خونی (گلبول قرمز, گلبول سفید و هموگلوبین), بیوشیمیایی (گلوکز و لیزوزیم) و آنزیم های کبدی (GOT و (GPT ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی چربی 15 درصد, به طور معنی داری نسبت به ماهیان تغذیه شده با چربی 20 و 25 درصد چربی بهبود یافت. با توجه به نتایج مطالعه حاضر می توان اذعان نمود, افزایش سطح چربی در جیره بچه تاس ماهی سیبری تا سطح 15 درصد سبب بهبود و تقویت بسیاری از شاخص های خونی و بیوشیمایی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلعلی پور، یونس، خارا، حسین، و محسنی، محمود. (1395). ارزیابی اثرات چربی جیره روی برخی شاخص های خونی- بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی بچه تاس ماهی سیبری. محیط زیست جانوری، 8(1)، 229-236. SID. https://sid.ir/paper/206752/fa

    Vancouver: کپی

    گلعلی پور یونس، خارا حسین، محسنی محمود. ارزیابی اثرات چربی جیره روی برخی شاخص های خونی- بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی بچه تاس ماهی سیبری. محیط زیست جانوری[Internet]. 1395؛8(1):229-236. Available from: https://sid.ir/paper/206752/fa

    IEEE: کپی

    یونس گلعلی پور، حسین خارا، و محمود محسنی، “ارزیابی اثرات چربی جیره روی برخی شاخص های خونی- بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی بچه تاس ماهی سیبری،” محیط زیست جانوری، vol. 8، no. 1، pp. 229–236، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button