مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

995
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف متیونین و تورین جیره بر خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح بالای پروتئین گیاهی

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 136

چکیده

 استفاده از منابع پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی در جیره ماهی, می تواند به کاهش هزینه غذا و رفع محدودیت های دسترسی به پروتئین حیوانی کمک نماید. با این حال, اثر استفاده از منابع گیاهی بر ماهی باید بررسی گردد تا مشخص شود چه تاثیری بر فیزیولوژی ماهی دارند. در این تحقیق, اثر سطوح مختلف تورین و متیونین جیره بر شاخص های بیوشیمیایی سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح بالای پروتئین گیاهی (آرد سویا و گلوتن گندم), مطالعه شد. به این منظور, دو آزمایش مجزا انجام شد. در آزمایش اول, ماهیان با جیره های حاوی 0.05-1.6 درصد تورین و 0.48 درصد متیونین تغذیه شدند. در آزمایش دوم, ماهیان با چهار جیره آزمایشی حاوی سطوح مختلف تورین (0.04 و 0.15 درصد) و متیونین (0.7 و 0.92 درصد) تغذیه شدند. پس از شش هفته تغذیه با جیره های فوق, سطوح گلوکز, کلسترول, تری گلیسرید, پروتئین کل, آلبومین و گلبولین سرم خون ماهیان در تیمارهای مختلف اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تورین باعث کاهش سطوح سرمی کلسترول و تری گلیسرید گردید. هم چنین, کمبود تورین یا متیونین جیره باعث افزایش سطح گلوکز سرم گردید. تورین و متیونین به طور معنی داری بر سطوح پروتئین کل, آلبومین و گلبولین سرم ماهیان تاثیر گذاشت (P<0.05). نتایج حاکی از این است که تورین و متیونین اثر متقابلی بر خصوصیات بیوشیمیایی سرم تاس ماهی ایرانی دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدمرتضی، حسینی، سیدعباس، و سوداگر، محمد. (1395). اثر سطوح مختلف متیونین و تورین جیره بر خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح بالای پروتئین گیاهی. محیط زیست جانوری، 8(1)، 129-136. SID. https://sid.ir/paper/206772/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدمرتضی، حسینی سیدعباس، سوداگر محمد. اثر سطوح مختلف متیونین و تورین جیره بر خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح بالای پروتئین گیاهی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1395؛8(1):129-136. Available from: https://sid.ir/paper/206772/fa

    IEEE: کپی

    سیدمرتضی حسینی، سیدعباس حسینی، و محمد سوداگر، “اثر سطوح مختلف متیونین و تورین جیره بر خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح بالای پروتئین گیاهی،” محیط زیست جانوری، vol. 8، no. 1، pp. 129–136، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button