مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

932
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تنش شوری بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در چهار رقم گندم (.Triticum aestivum L)

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 189

چکیده

 در این پژوهش اثر غلظت های مختلف (0, 50, 100, 150 و 200 میلی مولار) نمک NaCl در جوانه زنی دانه, رشد دانه رستها, محتوای نسبی آب (RWC) و محتوای قندهای محلول, پلی ساکاریدها, اولیگوساکاریدها, قندهای احیا کننده, قند کل, مالون دی آلدئید (MDA), پرولین و پروتئین در دانه رستهای چهار رقم گندم (چمران, داراب- 2, فلات و شیراز) مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس نتایج حاصل, تنش شوری NaCl باعث افزایش محتوای مالون دی آلدئید, پرولین, قندهای محلول و الیگوساکاریدها در دانه ها رست های هر چهار رقم گردید. برعکس, محتوای پروتئین و پلی ساکاریدها در دانه رست های ارقام مورد بررسی تحت تنش کاهش یافت. اثر تنش شوری بر نحوه تغییر قندهای احیا کننده دردانه رست چهار رقم متفاوت بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیکنام، وحید، ابراهیم زاده معبود، حسن، و آتشین، طاهره. (1385). اثر تنش شوری بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در چهار رقم گندم (.Triticum aestivum L). مجله علوم دانشگاه تهران، 32(4 (بخش زیست شناسی 2))، 183-189. SID. https://sid.ir/paper/2073/fa

    Vancouver: کپی

    نیکنام وحید، ابراهیم زاده معبود حسن، آتشین طاهره. اثر تنش شوری بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در چهار رقم گندم (.Triticum aestivum L). مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1385؛32(4 (بخش زیست شناسی 2)):183-189. Available from: https://sid.ir/paper/2073/fa

    IEEE: کپی

    وحید نیکنام، حسن ابراهیم زاده معبود، و طاهره آتشین، “اثر تنش شوری بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در چهار رقم گندم (.Triticum aestivum L)،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 32، no. 4 (بخش زیست شناسی 2)، pp. 183–189، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2073/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button