مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار

صفحات

 صفحه شروع 539 | صفحه پایان 552

چکیده

 اثرات منابع متفاوت لیپید وسطوح مختلف روی بر عملکرد, فعالیت باکتریایی تخممرغ وریختشناسی تخمدان مرغهای تخمگذار با استفاده از 288 قطعه مرغ تخمگذار در سن 60 هفتگی در یک آزمایش فاکتوریل 4×3 در قالب طرح کاملا تصادفی با 12 تیمار, چهار تکرار و شش قطعه مرغ در هر تکرار و به مدت 10 هفته بررسی شد. جیره های آزمایشی دارای چهار درصد چربی از سه منبع متفاوت لیپید (روغن سویا, روغن ماهی و پیه) و چهار سطح روی ( 40, 100, 200 و300 میلیگرم در کیلوگرم جیره) بودند. با افزایش سطح روی در جیره های حاوی منابع مختلف لیپید, مصرف خوراک کاهش یافت (05/0>P). با افزودن مکمل روی به جیرههای حاوی منابع مختلف لیپید, واحد هاو افزایش یافت (05/0>P). بیشترین واحد هاو در سطح 100 میلیگرم در کیلوگرم روی با روغن سویا و روغن ماهی مشاهده شد. افزایش سطح روی در جیره سبب افزایش مقاومت پوسته, ضخامت پوسته و درصد پوسته شد (05/0>P). در جیره حاوی پیه, با افزایش سطح روی تعداد فولیکول سفید بزرگ به طور خطی افزایش یافت (05/0>P). با افزودن مکمل روی به جیرههای حاوی منابع مختلف لیپید, بار میکروبی زرده به طور معنیداری کاهش یافت (05/0>P). بر اساس نتایج این مطالعه, افزودن روی از منبع آلی به جیره های حاوی منابع مختلف لیپید, بجز کاهش بار میکروبی زرده نتوانسته شاخص های دیگر مورد ارزیابی را تحت تاثیر قرار دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شفیعی پورفرد، داریان، سالاری، سمیه، ساری، محسن، آبدانان مهدیزاده، سامان، و زارعی، مهدی. (1395). اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد, فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 539-552. SID. https://sid.ir/paper/208925/fa

    Vancouver: کپی

    شفیعی پورفرد داریان، سالاری سمیه، ساری محسن، آبدانان مهدیزاده سامان، زارعی مهدی. اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد, فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):539-552. Available from: https://sid.ir/paper/208925/fa

    IEEE: کپی

    داریان شفیعی پورفرد، سمیه سالاری، محسن ساری، سامان آبدانان مهدیزاده، و مهدی زارعی، “اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد, فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 539–552، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208925/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button