مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 329 | صفحه پایان 337

چکیده

 این پژوهش با هدف مطالعه اثر افزودن ضایعات خشک محصولات لبنی در خوراک آغازین, بر عملکرد رشد گوساله های شیرخوار انجام شد. تعداد 28 راس گوساله ماده تازه متولد شده نژاد هلشتاین به طور تصادفی به چهار گروه آزمایشی تقسیم شدند و پس از دو هفته سازگاری با شرایط آزمایش, در قالب یک طرح کاملاً تصادفی, به صورت انفرادی با خوراک آغازین حاوی سطوح صفر (شاهد), 10, 20 و 30 درصد محصول خشک ضایعات لبنی, تا سن هشت هفتگی تغذیه شدند. وزن بدن, مصرف خوراک, افزایش وزن و بازده مصرف خوراک به صورت هفتگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که وزن زنده, افزایش وزن روزانه, میزان مصرف خوراک آغازین و نسبت اضافه وزن به خوراک مصرفی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. بررسی اثر متقابل بین تیمار × زمان نشان داد که در هفته نخست, بالاترین افزایش وزن مربوط به گوساله های تغذیه شده با سطح 10 درصد ضایعات لبنی در جیره ی آغازین و گروه شاهد بود, اما در هفته پنجم, بالاترین افزایش وزن مربوط به گوساله های تغذیه شده با 30 درصد ضایعات لبنی در جیره آغازین بود (0/05>P). نتایج این پژوهش نشان داد که افزودن ضایعات لبنی تا 30 درصد به جیره ی آغازین گوساله ها, تاثیر منفی بر عملکرد رشد آنها ندارد و می توان از این ترکیب به عنوان یک محصول جانبی صنایع لبنی با ارزش تغذیه ای و صرفه ی اقتصادی, در تغذیه ی گوساله های شیرخوار استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاشاهی، علیرضا، حسینی، سیدهادی، حسینی، سیدعبداله، صفایی، امیررضا، یوسفی، علیرضا، و رمضانخانی، جعفر. (1398). اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(3 )، 329-337. SID. https://sid.ir/paper/208941/fa

    Vancouver: کپی

    آقاشاهی علیرضا، حسینی سیدهادی، حسینی سیدعبداله، صفایی امیررضا، یوسفی علیرضا، رمضانخانی جعفر. اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(3 ):329-337. Available from: https://sid.ir/paper/208941/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا آقاشاهی، سیدهادی حسینی، سیدعبداله حسینی، امیررضا صفایی، علیرضا یوسفی، و جعفر رمضانخانی، “اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 3 ، pp. 329–337، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208941/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button