مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 111

چکیده

 به منظور مطالعه اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم روابیو بر عملکرد رشد, صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم روده جوجه های گوشتی, تعداد320 قطعه جوجه یک روزه نر راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با آزمایش فاکتوریل 4×2 با هشت تیمار, چهار تکرار و 10 قطعه پرنده در هر تکرار توزیع شد. تیمارها شامل چهار سطح ضایعات عناب (صفر, چهار, هفت و10 درصد) و دو سطح مولتی آنزیم (صفر و 1/0 درصد) بودند. نتایج نشان داد, پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی 10درصد عناب و آنزیم در مقایسه با شاهد (تیمار بدون عناب و آنزیم), میانگین مصرف خوراک بالاتری در دوره رشد, پایانی و کل دوره داشتند (05/0>P). اثرات اصلی و متقابل آنزیم و عناب بر میانگین افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک تأثیر نداشت به جز در دوره آغازین که تیمار 10درصد عناب و آنزیم افزایش وزن بالاتری در مقایسه با شاهد نشان داد (05/0>P). استفاده از سطح چهار درصد ضایعات عناب و آنزیم موجب افزایش درصد سینه و سطح هفت درصد عناب و آنزیم باعث کاهش درصد چربی محوطه شکمی در مقایسه با شاهد گردید (05/0>P). بیشترین ارتفاع پرز و کم ترین عرض پرز مربوط به تیمار 10 درصد عناب به همراه آنزیم بود (05/0>P). در مقایسه با شاهد, تیمار حاوی آنزیم (بدون عناب) نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت بالاتری داشت (05/0>P). بنابراین, افزودن 10درصد پودر میوه عناب ضایعاتی به جیره جوجه های گوشتی و مکمل کردن آن با آنزیم باعث بهبود عملکرد رشد و کیفیت گوشت می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دیمه، سمیه، افضلی، نظر، و حسینی واشان، سیدجواد. (1398). اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد, صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(1 )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/208973/fa

    Vancouver: کپی

    دیمه سمیه، افضلی نظر، حسینی واشان سیدجواد. اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد, صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(1 ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/208973/fa

    IEEE: کپی

    سمیه دیمه، نظر افضلی، و سیدجواد حسینی واشان، “اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد, صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 1 ، pp. 99–111، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208973/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button