Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

9,042
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

784
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت شناسی روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 150

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر پودر دارچین, زردچوبه, و میخک در جیره بر عملکرد, خصوصیات لاشه, تغییرات ریخت شناسی و pH روده, و وضعیت اکسیداسیون سرم خون, آزمایشی با استفاده از 450 قطعه جوجه گوشتی یک روزه (هر دو جنس) سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار, پنج تکرار, و 15 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (فاقد هرگونه افزودنی) و جیره های حاوی سه گرم در کیلوگرم از پودرهای دارچین, زردچوبه, و میخک, جیره حاوی مخلوط آن ها (از هر کدام به میزان دو گرم در کیلوگرم), و جیره حاوی فلاوفسفولیپول (0.5 گرم در هر کیلوگرم) بود. مصرف خوراک, افزایش وزن, ضریب تبدیل, و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. نسبت طول پرز به عمق کریپت ناحیه ژژنوم در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی مخلوط دارچین, زردچوبه, و میخک بیشتر از پرندگان تیمارهای شاهد, فلاوفسفولیپول, و دارچین بود (P<0.05). مصرف افزودنی های خوراکی باعث کاهش pH محتویات دوازدهه در مقایسه با تیمار شاهد شد (P<0.05). غلظت مالون دی آلدئید سرم خون جوجه های تغذیه شده با جیره شاهد و جیره حاوی میخک بیشتر از پرندگان سایر تیمارهای آزمایشی بود (P<0.05). به طور کلی, استفاده از پودر زردچوبه به صورت تنها و یا مخلوط با پودر دارچین و میخک, می تواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک ها و همچنین برای اصلاح pH محتویات دوازدهه, پایداری اکسیداتیو سرم خون, و صفات مورفولوژیک ژژنوم جوجه های گوشتی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سلیمیان، علی محمد، تبعیدیان، سیدعلی، و ایران دوست، حسین. (1395). تاثیر پودر دارچین, زردچوبه, و میخک در جیره بر عملکرد, تغییرات ریخت شناسی روده, و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 141-150. SID. https://sid.ir/paper/209152/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمیان علی محمد، تبعیدیان سیدعلی، ایران دوست حسین. تاثیر پودر دارچین, زردچوبه, و میخک در جیره بر عملکرد, تغییرات ریخت شناسی روده, و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):141-150. Available from: https://sid.ir/paper/209152/fa

    IEEE: کپی

    علی محمد سلیمیان، سیدعلی تبعیدیان، و حسین ایران دوست، “تاثیر پودر دارچین, زردچوبه, و میخک در جیره بر عملکرد, تغییرات ریخت شناسی روده, و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 141–150، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209152/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا