مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

994
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

701
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 27

چکیده

 به منظور مقایسه اثر گیاهان دارویی, اسید آلی و آنتی یوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد, سیستم ایمنی, فاکتورهای خونی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی, آزمایشی با 400 قطعه جوجه ماده راس در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار به مدت 42 روز انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1) جیره حاوی 20 درصد جو (به عنوان شاهد جو), 2) شاهد جو + 0.1 درصد مخلوط گیاهان دارویی (آنتی بیوفین), 3) شاهد جو + 0.2 درصد اسید آلی (فرمایسین), 4) شاهد جو + + (15ppm) آنتی بیوتیک (ویرجینامایسین) و 5) یک جیره بر پایه ذرت و سویا به عنوان شاهد ذرت در نظر گرفته شد. در تمامی جیره های حاوی جو از آنزیم استفاده شد. میزان افزایش وزن در 42 روزگی و ضریب تبدیل غذا معنی دار بود (P<0.05). تفاوت عیار آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفند بین تیمارها در نوبت دوم خون گیری معنی داری بود (P<0.05). تیمارهای حاوی آنتی بیوتیک و گیاهان دارویی به ترتیب بالاترین و کمترین مقدار کلسترول و تری گلیسرید خون را داشتند. اثر افزودنی ها مختلف بر ارتفاع پرزهای روده در قسمت های دئودنوم و ژژنوم معنی دار بود (P<0.05). نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد می توان با کاربرد افزودنی هایی نظیر گیاهان دارویی و اسید آلی در جیره حاوی جو به عملکردی مشابه با عملکرد جیره های ذرت دست یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدینی سانیجی، مهدی، شریعتمداری، فرید، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1390). مقایسه اثر گیاهان دارویی, اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد, فاکتورهای خونی, پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(2)، 19-27. SID. https://sid.ir/paper/208996/fa

    Vancouver: کپی

    عابدینی سانیجی مهدی، شریعتمداری فرید، کریمی ترشیزی محمدامیر. مقایسه اثر گیاهان دارویی, اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد, فاکتورهای خونی, پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(2):19-27. Available from: https://sid.ir/paper/208996/fa

    IEEE: کپی

    مهدی عابدینی سانیجی، فرید شریعتمداری، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “مقایسه اثر گیاهان دارویی, اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد, فاکتورهای خونی, پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 2، pp. 19–27، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208996/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button