مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

636
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره ی پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 697 | صفحه پایان 709

چکیده

 این آزمایش به منظور مطالعه اثر کاهش و یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی برپایهگندم بر شاخص های عملکردی, راندمان لاشه, خاکستر استخوان درشت نی و پاسخ ایمنی همورالدر جوجه های گوشتی با استفاده از 350 قطعه جوجه خروس گوشتی راس 308 در قالب طرح کامل تصادفی با هفت تیمار, پنج تکرار و 10 قطعه پرنده در هر تکرار انجام شد. تیمار های آزمایشی شامل: تیمار یک (شاهد)؛ تغذیه با جیره ی بر پایه گندم حاوی 5/2 گرم بر کیلوگرم مکمل ویتامینی در کل دوره پرورش, تیمارهای دو, سه و چهار؛ کاهش سطح مکمل ویتامینی جیره به 25/1 گرم بر کیلوگرم به ترتیب از سنین 25, 31 و 37 روزگی و تیمارهای پنج و شش و هفت؛ حذف کامل مکمل ویتامینی جیره به ترتیب از سنین 25, 31 و 37 روزگی بودند. نتایج نشان داد؛ کاهش سطح مکمل ویتامینیجیره به 25/1 گرم بر کیلوگرم از سن 25 روزگی تأثیر معنی داری بر شاخص های عملکردی نداشت. حذف کامل مکمل ویتامینی جیره از سن 25 روزگی باعث کاهش معنی دار (05/0P<) شاخص های عملکردی شد. راندمان لاشه, خاکستر استخوان درشت نی و پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی علیه تزریق گلبول های قرمز گوسفندی تحت تأثیر کاهش و یا حذف کامل مکمل ویتامینی جیره از سنین مختلف (25, 31 و 37 روزگی) قرار نگرفتند. نتیجه-گیری می شود که امکان کاهشسطحمکملویتامینی در جیره پایانی بر پایه گندم جوجه های گوشتی وجوددارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خاکشورایدلیکی، ناصر، زرقی، حیدر، نصیری مقدم، حسن، و حسن آبادی، احمد. (1396). اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره ی پایانی بر پایه گندم بر عملکرد, خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 697-709. SID. https://sid.ir/paper/209035/fa

    Vancouver: کپی

    خاکشورایدلیکی ناصر، زرقی حیدر، نصیری مقدم حسن، حسن آبادی احمد. اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره ی پایانی بر پایه گندم بر عملکرد, خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):697-709. Available from: https://sid.ir/paper/209035/fa

    IEEE: کپی

    ناصر خاکشورایدلیکی، حیدر زرقی، حسن نصیری مقدم، و احمد حسن آبادی، “اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره ی پایانی بر پایه گندم بر عملکرد, خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 697–709، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209035/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button