APA:
کپیبلوکی، زهرا، و دقیق کیا، حسین. (1396). بهبودکیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد-یخ گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 727-738. SID. https://sid.ir/paper/209042/fa
Vancouver:
کپیبلوکی زهرا، دقیق کیا حسین. بهبودکیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد-یخ گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):727-738. Available from: https://sid.ir/paper/209042/fa
IEEE:
کپیزهرا بلوکی، و حسین دقیق کیا، “بهبودکیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد-یخ گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 727–738، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209042/fa