APA:
کپیشمس الهی، محمد، دقیق کیا، حسین، مقدم، غلامعلی، و تقی زاده، اکبر. (1398). اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت, پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ گشایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/397741/fa
Vancouver:
کپیشمس الهی محمد، دقیق کیا حسین، مقدم غلامعلی، تقی زاده اکبر. اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت, پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ گشایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/397741/fa
IEEE:
کپیمحمد شمس الهی، حسین دقیق کیا، غلامعلی مقدم، و اکبر تقی زاده، “اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت, پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ گشایی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 49–60، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397741/fa