APA:
کپیرضایی، مرتضی، و ایلا، نیما. (1396). اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه ی مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(4 )، 929-939. SID. https://sid.ir/paper/209051/fa
Vancouver:
کپیرضایی مرتضی، ایلا نیما. اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه ی مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(4 ):929-939. Available from: https://sid.ir/paper/209051/fa
IEEE:
کپیمرتضی رضایی، و نیما ایلا، “اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه ی مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 4 ، pp. 929–939، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209051/fa