مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 847 | صفحه پایان 861

چکیده

 آزمایشی برای بررسی اثرات تزریق داخل تخم مرغی و استفاده جیره ای فلاونوئید (نارینجین و هسپریدین) بر عملکرد, خصوصیات لاشه, وضعیت آنتی اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی انتهای روده جوجه های گوشتی, با تعداد 600 عدد تخم مرغ قابل جوجه کشی برای تزریق داخل آمنیونی (در روز 5/17 جنینی) و پس از جوجه درآوری برای دوره پرورشی در چهار تکرار 10 قطعه ایی به مدت 42 روز اجرا شد. تیمارها در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورتی که در تیمارهای یک, دو و سه, افزودن 50, 100 و 175 میلی گرم بر کیلوگرم فلاونوئید در جیره, تیمارهای چهار و پنج, تزریق 15 و 30 میلی گرم فلاونوئید, تیمار شش, تزریق 15 میلی گرم و افزودن 50 میلی گرم بر کیلوگرم فلاونوئید در جیره, تیمار هفت, تزریق 30 میلی گرم و افزودن 175 میلی گرم بر کیلوگرم فلاونوئید در جیره و تیمار هشت, گروه شاهد می باشند. اثر تیمارها بر روی صفات عملکردی نسبت به گروه شاهد معنی دار نبود. بجز تیمار چهار, کاهش میزان تولید مالون دی آلدهید گوشت ران و سینه در 28 و 42 روزگی در سایر تیمارها نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (05/0>P). نتایج افزایش جمعیت کل باکتری های هوازی و لاکتوباسیل و کاهش کلی فرم را در تیمارها نسبت به گروه شاهد نشان دادند (05/0>P). بنابراین افزودن 175 میلی گرم نارینجین و هسپریدین در جیره با و بدون 30 میلی گرم تزریق موجب بهبود کیفیت گوشت و سطوح افزودنی 50 میلی گرم با و بدون 15 میلی گرم تزریق فلاونوئید باعث بهبود جمعیت میکروبی انتهای دستگاه گوارش گردید. به طور کلی, استفاده درون جیره ای و یا به همراه تزریق فلاونون ها اثرات مثبتی را بر بهبود سلامت و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رنجبر، زهرا، ترکی، مهران، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1396). اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره ای فلاونوئید بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(4 )، 847-861. SID. https://sid.ir/paper/209056/fa

    Vancouver: کپی

    رنجبر زهرا، ترکی مهران، کریمی ترشیزی محمدامیر. اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره ای فلاونوئید بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(4 ):847-861. Available from: https://sid.ir/paper/209056/fa

    IEEE: کپی

    زهرا رنجبر، مهران ترکی، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره ای فلاونوئید بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 4 ، pp. 847–861، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209056/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button