مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

731
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر افزودن مکمل روی-متیونین و روی-گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 917 | صفحه پایان 928

چکیده

 تأثیردو منبع آلی عنصر روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از 750 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در یک آزمایش فاکتوریل 3×2 این آزمایش شامل دو نوع منبع عنصر روی (روی-گلیسین و روی-متیونین) و سه سطح مختلف روی (40, 80 و 120 میلی گرم بر کیلوگرم جیره) در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار و درپنج تکرار بررسی شد. وزن زنده و خوراک مصرفی به صورت هفتگی اندازه گیری و ضریب تبدیل محاسبه شد. در پایان دوره پرورش خون گیری به عمل آمده و عیار تولید پادتن علیه گلبول قرمز گوسفندی, ویروس بیماری نیوکاسل و شمارش تفریقی گلبول های سفید انجام شد. استفاده از منبع روی-متیونین در مقایسه با روی-گلیسین سبب بهبود معنی دار وزن زنده (42 روزگی), خوراک مصرفی (یک تا 28 روزگی) و ضریب تبدیل خوراک (یک تا 14 روزگی) شد (05/0P<), ولی بر شاخص تولید و درصد ماندگاری در کل دوره اثر نداشت. عیار پادتن علیه گلبول قرمز گوسفندی هنگام استفاده از سطح 80 میلی گرم در کیلوگرم روی در جیره به طور معنی داری بیشتر از سایر سطوح روی بود (05/0P<). افزودن روی-متیونین به جیره در مقایسه با روی-گلیسین, عملکرد جوجه های گوشتی را بهبود داد(05/0P<). تقویت پاسخ های ایمنی با افزودن 80 میلی گرم مکمل روی آلی به جیره مشاهده شد. بر اساس نتایج این تحقیق, استفاده از فرم روی-متیونین نسبت به فرم روی-گلیسین اثرات بهتری بر عملکرد جوجه های گوشتی دارد و استفاده از آن به عنوان یک منبع روی توصیه میشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدعبداله، امیرصادقی، مهدی، علی زاده قمصری، امیرحسین، سلیمانی، محمدرضا، و لطف الهیان، هوشنگ. (1396). تأثیر افزودن مکمل روی-متیونین و روی-گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(4 )، 917-928. SID. https://sid.ir/paper/209057/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدعبداله، امیرصادقی مهدی، علی زاده قمصری امیرحسین، سلیمانی محمدرضا، لطف الهیان هوشنگ. تأثیر افزودن مکمل روی-متیونین و روی-گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(4 ):917-928. Available from: https://sid.ir/paper/209057/fa

    IEEE: کپی

    سیدعبداله حسینی، مهدی امیرصادقی، امیرحسین علی زاده قمصری، محمدرضا سلیمانی، و هوشنگ لطف الهیان، “تأثیر افزودن مکمل روی-متیونین و روی-گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 4 ، pp. 917–928، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209057/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button