مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

503
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 73

چکیده

 در این آزمایش, تأثیرات سطوح گوناگون اسانس درمنه ی دشتی (صفر, 100, 200, و 300 میلی گرم بر کیلوگرم جیره) و آنتی بیوتیک بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی با استفاده از 200 قطعه جوجه ی یک روزه رأس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. در کل دوره, پرندگانی که جیره ی حاوی 300 میلی گرم بر کیلوگرم اسانس درمنه ی دشتی دریافت کردند, افزایش وزن بیشتری در مقایسه با سایر تیمارهای آزمایشی داشتند (05/0P<). نامناسب ترین ضریب تبدیل متعلق به پرندگان شاهد بود و از این نظر, تفاوت معنی داری با پرندگان تغذیه شده با جیره های حاوی 100 و 300 میلی گرم بر کیلوگرم اسانس درمنه ی دشتی داشتند (05/0P<). تعداد گلبول های سفید در پرندگانی که با جیره ی حاوی 100 میلی گرم بر کیلوگرم اسانس درمنه ی دشتی تغدیه شدند, در مقایسه با سایر پرندگان بالاتر بود (05/0P<). پرندگان تغذیه شده با جیره های حاوی 100 و 300 میلی گرم بر کیلوگرم اسانس درمنه ی دشتی, گلبول های قرمز بیشتری در مقایسه با سایر پرندگان داشتند (05/0P<). در این تحقیق, افزودن اسانس درمنه ی دشتی به میزان 300 میلی گرم بر کیلوگرم به جیره ی جوجه های گوشتی موجب بهبود عملکرد می شود و می تواند جایگزینی مناسب برای آنتی بیوتیک های محرک رشد در نظر گرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی نیت، فرزانه، غضنفری، شکوفه، و شریفی، سیدداوود. (1393). بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 16(1 )، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/209092/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی نیت فرزانه، غضنفری شکوفه، شریفی سیدداوود. بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1393؛16(1 ):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/209092/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، و سیدداوود شریفی، “بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 16، no. 1 ، pp. 63–73، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209092/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button