APA:
کپینصیری مقدم، حسن، حسن آبادی، احمد، و بیدار، نسیم. (1391). تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(2)، 115-121. SID. https://sid.ir/paper/218292/fa
Vancouver:
کپینصیری مقدم حسن، حسن آبادی احمد، بیدار نسیم. تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(2):115-121. Available from: https://sid.ir/paper/218292/fa
IEEE:
کپیحسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی، و نسیم بیدار، “تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 115–121، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218292/fa