Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

836
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 121

چکیده

 اثر اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار شامل جیره شاهد, جیره حاوی ویرجینیامایسین 10% (ppm 50) و سه جیره حاوی 150, 250 و ppm 350 اسانس اسطوخودوس, در 5 تکرار به مدت 42 روز مورد آزمایش قرار گرفت. تفاوت معنی داری در مصرف خوراک بین تیمارهای آزمایشی ملاحظه نشد. جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی 350 ppm اسانس اسطوخودوس بیشترین و جیره شاهد کمترین افزایش وزن را نشان دادند. ضریب تبدیل غذایی در گروه دریافت کننده 350 ppm اسانس اسطوخودوس در 3 تا 6 هفتگی به طور معنی داری بهتر از سایر گروه ها بود. اعمال تیمارها تاثیر معنی داری بر کلسترول, تری گلیسرید, لیپوپروتئین با چگالی بالا, لیپوپروتئین با چگالی پایین و لیپوپروتئین با چگالی خیلی پایین سرم خون, تلفات و خصوصیات لاشه در انتهای آزمایش نداشت. سطح 350 ppm اسانس اسطوخودوس, میزان کلسیم سرم خون را به طور معنی داری افزایش داد. این نتایج نشان می دهد که اسانس اسطوخودوس می تواند بعنوان یک محرک رشد بالقوه در نظر گرفته شود. به نظر می رسد که این پاسخ ها وابسته به مقدار مورد استفاده باشد و ممکن است سطوح بالاتر برای حصول نتیجه مطلوبتر مورد نیاز باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری مقدم، حسن، حسن آبادی، احمد، و بیدار، نسیم. (1391). تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(2)، 115-121. SID. https://sid.ir/paper/218292/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری مقدم حسن، حسن آبادی احمد، بیدار نسیم. تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(2):115-121. Available from: https://sid.ir/paper/218292/fa

    IEEE: کپی

    حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی، و نسیم بیدار، “تاثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 115–121، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218292/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا