مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

599
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن پری بیوتیک ساف مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 29

چکیده

 آزمایش به منظور بررسی اثر ساف مانان بر عملکرد تولیدی و فلور میکروبی روده با استفاده از 180 قطعه جوجه ی گوشتی یک روزه انجام شد. در روز ششم جوجه ها به پنچ گروه (تیمار), و هر گروه به سه زیرگروه (تکرار) 12 قطعه ای تقسیم شدند. مقدار 3/0 گرم در کیلوگرم پریمکس لینکومایسین, صفر (شاهد), 5/0 (S0. 5), و یک (S1) گرم در کیلوگرم ساف مانان برای کل دوره به جیره ی چهار تیمار اول و همچنین ساف مانان به مقدار 75/0 گرم در کیلوگرم برای دوره ی آغازین و 25/0 گرم در کیلوگرم برای دوره ی رشد به جیره ی غذایی تیمار پنجم (S0. 75-0. 25) اضافه شد. جمعیت باکتری های اشریشیاکلی و لاکتوباسیلوس در محتویات انتهای ایلئوم پرندگان, در روز های 18, 28, و 38 بررسی شد. نتایج نشان داد پرندگانی که از جیره های حاوی ساف مانان تغذیه کردند, ضریب تبدیل بهتری در مقایسه با پرندگان شاهد داشتند (05/0P<). در روز 18 و 28, جمعیت اشریشیاکلی در محتویات ایلئوم پرندگانی که در جیره ی خود ساف مانان دریافت کردند, کمتر از پرندگان گروه شاهد و تیمار آنتی بیوتیک بود (05/0P<). در روز 28, جمعیت لاکتوباسیلوس ها در محتویات ایلئوم پرندگانی که یک گرم ساف مانان در جیره دریافت کردند, از پرندگان سایر تیمارها بیشتر بود (05/0P<). با توجه به نتایج تحقیق حاضر, افزودن 5/0 گرم بر کیلوگرم ساف مانان به جیره ی جوجه های گوشتی احتمالاً ازطریق بهبود جمعیت میکروبی روده, افزایش وزن روزانه, و ضریب تبدیل, خوراک را بهبود می بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button