مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

611
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله های پرواری

صفحات

 صفحه شروع 337 | صفحه پایان 348

چکیده

 در این تحقیق تاثیر تفاله دانه انار حاوی اسیدهای چرب بلند زنجیر به همراه ال– کارنیتین, بر عملکرد و صفات لاشه با استفاده از 32 رأس بزغاله نر مهابادی بررسی شد. جیره های آزمایشی شامل: 1) جیره بدون تفاله دانه انار و ال-کارنیتین, 2) جیره با 10 درصد تفاله دانه انار بدون ال-کارنیتین, 3) جیره بدون تفاله دانه انار با 300 قسمت در میلیون ال-کارنیتین در کیلوگرم ماده خشک, و 4) جیره با 10 درصد تفاله دانه انار با 300 قسمت در میلیون ال-کارنیتین در کیلوگرم ماده خشک بود. بزغاله ها در انتهای آزمایش, کشتار و صفات مربوط به لاشه اندازه گیری شد. افزودن تفاله دانه انار همراه ال-کارنیتین به جیره, چربی دور کلیه را کاهش داد (05/0>P). بزغاله های تغذیه شده با تفاله انار همراه با مکمل ال-کارنیتین قابلیت هضم ظاهری چربی خام بالاتری نسبت به تیمار های دیگر داشتند (05/0>P). همچنین با استفاده از تفاله دانه انار در جیره, هزینه خوراک برای تولید هر کیلوگرم لاشه گرم کاهش یافت (05/0= P). نتایج این آزمایش نشان داد که جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار همراه با افزودن ال-کارنیتین به جیره باعث کاهش چربی کلیه شد. همچنین استفاده همزمان ال-کارنیتین و تفاله دانه انار با افزایش قابلیت هضم ظاهری چربی خام, عملکرد عددی بالاتری نیز نشان داد. با توجه به نتایج حاصل از این آزمایش, تفاله دانه انار را می توان به عنوان محصول جانبی ارزان قیمت, بدون تأثیر منفی بر عملکرد, با کاهش چربی کلیوی به همراه مکمل ال-کارنیتین در جیره ی بزغاله های پرواری استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری افجانی، امیر، امانلو، حمید، زالی، ابوالفضل، میرزایی الموتی، حمیدرضا، و گنج خانلو، مهدی. (1396). استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله های پرواری. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 337-348. SID. https://sid.ir/paper/209134/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری افجانی امیر، امانلو حمید، زالی ابوالفضل، میرزایی الموتی حمیدرضا، گنج خانلو مهدی. استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله های پرواری. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):337-348. Available from: https://sid.ir/paper/209134/fa

    IEEE: کپی

    امیر اکبری افجانی، حمید امانلو، ابوالفضل زالی، حمیدرضا میرزایی الموتی، و مهدی گنج خانلو، “استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله های پرواری،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 337–348، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209134/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button