Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

891
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

240
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 100

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی تاثیر تغذیه آنتی اکسیدان طبیعی و مصنوعی بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری انجام گرفت. تعداد 32 راس بزغاله نر نژاد مهابادی 5 تا 6 ماهه با میانگین وزن اولیه 16.5±1.8 کیلوگرم, به طور تصادفی با یکی از جیره های آزمایشی شامل: 1- شاهد, 2- حاوی 15 درصد تفاله دانه انار, 3- حاوی 400 میلی گرم درکیلوگرم ویتامین ای و 4- حاوی 15 درصد تفاله دانه انار + 400 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین ای (بر حسب ماده خشک) به صورت انفرادی و به مدت 84 روز تغذیه شدند. افزودن ویتامین ای و تفاله دانه انار به جیره تغییری در عملکرد و ماده خشک مصرفی بزغاله ها ایجاد نکرد (p>0.05). میزان اکسیداسیون چربی در عضله راسته خام و پخته بزغاله های تغذیه شده با جیره حاوی تفاله دانه انار و جیره حاوی ویتامین ای به طور معنی داری نسبت به بزغاله های تغذیه شده با جیره شاهد کاهش یافت و بیش ترین کاهش مربوط به بزغاله های تغذیه شده با جیره حاوی تفاله دانه انار + ویتامین ای بود (p<0.05). افزودن تفاله دانه انار, ویتامین ای و تفاله دانه انار + ویتامین ای به جیره باعث افزایش (p<0.05). ظرفیت کل آنتی اکسیدانی و متعاقبا کاهش (p<0.05) میزان مالون دی آلدهید پلاسما, کبد و عضله راسته نسبت به جیره شاهد شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که تفاله دانه انار را می توان به عنوان یک منبع آنتی اکسیدان طبیعی به جای آنتی اکسیدان های صنعتی در جیره نشخوارکنندگان به کار برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امامی، علی، گنج خانلو، مهدی، فتحی نسری، محمدحسن، رشیدی، لادن، زالی، ابوالفضل، زاهدی فر، مجتبی، و شریفی، محمد. (1396). تاثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114) )، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/502310/fa

    Vancouver: کپی

    امامی علی، گنج خانلو مهدی، فتحی نسری محمدحسن، رشیدی لادن، زالی ابوالفضل، زاهدی فر مجتبی، شریفی محمد. تاثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114) ):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/502310/fa

    IEEE: کپی

    علی امامی، مهدی گنج خانلو، محمدحسن فتحی نسری، لادن رشیدی، ابوالفضل زالی، مجتبی زاهدی فر، و محمد شریفی، “تاثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114) ، pp. 89–100، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502310/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا