مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,017
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرآنزیم زایلاناز و اسانس باریجه (Ferula gumosa Boiss) در جیره های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 به منظور بررسی اثر آنزیم زایلاناز و اسانس باریجه برعملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی, از تعداد 160 قطعه جوجه یک روزه سویه راس 308 در قالب یک طرح کاملا" تصادفی با آرایش فاکتوریل2×2, با چهار تکرار و 10 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت 42 روز, استفاده شد. فاکتورها شامل آنزیم زایلاناز در دوسطح (0و2/0گرم) و اسانس باریجه در دوسطح (0و1/0گرم) بود که به هر کیلو جیره مصرفی اضافه شد. در طول دوره پرورش وزن بدن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی و تلفات به صورت دوره ای اندازه گیری شد. در روزهای 21 (میان دوره) و 42 (پایان دوره) 2 قطعه جوجه از هر تکرار جهت تعیین خصوصیات لاشه کشتار شدند و به منظور بررسی جمعیت میکروبی باکتری اشرشیاکلی و لاکتوباسیلوس ایلئومی, از مواد داخل روده جوجه های ذبح شده نمونه گیری شد. افزودن آنزیم سبب افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل خوراک در دوره رشد ونیز بهبود ضریب تبدیل در کل دوره آزمایش شد (05/0PP). بطور کلی نتیجه گیری می شود که استفاده از مخلوط آنزیم و اسانس می تواند برای بهبود عملکرد جوجه های گوشتی قابل توصیه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محیط، اردشیر، علیمرادی تمرین، زهرا، درمانی کوهی، حسن، و قوی حسین زاده، نوید. (1397). اثرآنزیم زایلاناز و اسانس باریجه (Ferula gumosa Boiss) در جیره های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(1 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/209192/fa

    Vancouver: کپی

    محیط اردشیر، علیمرادی تمرین زهرا، درمانی کوهی حسن، قوی حسین زاده نوید. اثرآنزیم زایلاناز و اسانس باریجه (Ferula gumosa Boiss) در جیره های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(1 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/209192/fa

    IEEE: کپی

    اردشیر محیط، زهرا علیمرادی تمرین، حسن درمانی کوهی، و نوید قوی حسین زاده، “اثرآنزیم زایلاناز و اسانس باریجه (Ferula gumosa Boiss) در جیره های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 1 ، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209192/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button