مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

659
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و هورمون های تیروئیدی در جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 107

چکیده

 در این آزمایش تاثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, فراسنجه های کیفی گوشت و هورمون های تیروئیدی جوجه های گوشتی کاب تحت تنش سرمایی, بررسی شد. این آزمایش با تعداد 384 قطعه جوجه نر گوشتی یک روزه در قالب آزمایش فاکتوریل 2×2 بر پایه طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و هشت تکرار در سالن پرورش مرغ گوشتی دانشگاه رازی کرمانشاه در بهار سال 1393 انجام شد. جیره های آزمایشی شامل جیره شاهد, جیره شاهد + 1200 میلی گرم در کیلوگرم گوآنیدینواستیک اسید, جیره شاهد + 600 میلی گرم در کیلوگرم بتائین و جیره شاهد به همراه هردو ترکیب با مقادیرذکرشده, بودند. تنش سرمایی با کاهش دما و ثابت نگه داشتن آن در محدوده 15-12 درجه سانتیگراد از روز 21 تا پایان دوره اعمال شد. جیره های آزمایشی تاثیر معنی داری بر عملکرد, صفات لاشه, سطح گلیکوژن کبدی و هورمون های تیروئیدی نداشتند, اما میزان تولید گوشت سینه در جوجه های دریافت کننده گوآنیدینواستیک اسید در مقایسه با گروه شاهد بیشتر بود. استفاده از مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین در جیره غذایی باعث افزایش شاخص های L* وa* رنگ گوشت شدند. بتائین بطورمعنی داری درصد چربی گوشت سینه را کاهش داد. مقادیر pH گوشت طی گذشت زمان, روند کاهشی نشان داد. افزودن بتائین به جیره, باعث افزایش معنی دار pH در مقایسه با گروه شاهد شد. بطور کلی نتایج تحقیق حاضر حاکی از تاثیر مثبت گوآنیدینواستیک اسید بر درصد نسبی گوشت سینه, اثر کاهشی بتائین بر میزان چربی گوشت سینه و تأثیر مثبت این دو ترکیب بر رنگ گوشت جوجه های گوشتی سویه کاب بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیرالاسلامی، معصومه، ترکی، مهران، و عبدالمحمدی، علیرضا. (1397). تاثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و هورمون های تیروئیدی در جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(1 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/209202/fa

    Vancouver: کپی

    نصیرالاسلامی معصومه، ترکی مهران، عبدالمحمدی علیرضا. تاثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و هورمون های تیروئیدی در جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(1 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/209202/fa

    IEEE: کپی

    معصومه نصیرالاسلامی، مهران ترکی، و علیرضا عبدالمحمدی، “تاثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و هورمون های تیروئیدی در جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 1 ، pp. 95–107، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209202/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button