مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,101
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 115

چکیده

 به منظور بررسی اثر غلظت های مختلف متیل جاسمونات (صفر, 0.1 و 0.5 میلی مولار) بر فعالیت آنزیم های پلی فنل اکسیداز, فنیل آلانین آمونیالیاز, کاتالاز, آسکوربات پراکسیداز, گایاکول پراکسیدازو میزان پروتئین کل در ریحان, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در گلخانه دانشگاه ارومیه, در سال 1392 اجرا شد. میزان فعالیت آنزیم ها صفر, 24, 48 و 72 ساعت بعد از محلول پاشی متیل جاسمونات بر برگ های گیاهان سالم در مرحله گلدهی کامل اندازه گیری شد. تجزیه آماری داده ها با در نظر گرفتن غلظت متیل جاسمونات به عنوان عامل اصلی و زمان بعد از محلول پاشی به عنوان عامل فرعی به صورت طرح اسپلیت پلات در زمان انجام گرفت. نتایج تحقیق حاضر نشان داد بیشترین فعالیت آنزیم های فنیل آلانین آمونیالیاز و گایاکول پراکسیداز به ترتیب در غلظت های 0.5 و 0.1 میلی مولار و 48 و 72 ساعت بعد از محلول پاشی می باشد. اثر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر میزان فعالیت آنزیم های کاتالاز, آسکوربات پراکسیداز و پلی فنول اکسیداز و پروتئین کل معنی دار بودP≤0.01) ). براساس نتایج مقایسات میانگین, غلظت 0.5 میلی مولار بیشترین تاثیر را در افزایش فعالیت آنزیم های کاتالاز, آسکوربات پراکسیداز و پروتئین کل داشت. فعالیت آنزیم کاتالاز در زمان های مختلف پس از محلول پاشی اختلاف معنی داری نشان داد (P≤0.05), به طوری که 48 و 72 ساعت پس از محلول پاشی میزان فعالیت این آنزیم افزایش معنی داری داشت. بنابراین, می توان بیان نمود که کاربرد متیل جاسمونات با غلظت 0.5 میلی مولار در افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و پروتئین کل موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بروکی میلان، ابراهیم، حسنی، لیلا، عبدالهی مندولکانی، بابک، درویش زاده، رضا، خردمند، فاطمه، و حسنی، عباس. (1395). تاثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 103-115. SID. https://sid.ir/paper/209294/fa

    Vancouver: کپی

    بروکی میلان ابراهیم، حسنی لیلا، عبدالهی مندولکانی بابک، درویش زاده رضا، خردمند فاطمه، حسنی عباس. تاثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):103-115. Available from: https://sid.ir/paper/209294/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم بروکی میلان، لیلا حسنی، بابک عبدالهی مندولکانی، رضا درویش زاده، فاطمه خردمند، و عباس حسنی، “تاثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 103–115، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209294/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button