مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر هگزانال، اسانس شمعدانی عطری-روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید

صفحات

 صفحه شروع 889 | صفحه پایان 901

چکیده

 اثر هگزانال, اسانس شمعدانی عطری, روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه بر کیفیت و انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید در سال 1396 و در دانشگاه بوعلی سینا بررسی شد. تیمارها شامل 1) شاهد خشک, 2) شاهد تر (حلال اتانول 2/0 درصد مورد استفاده در تهیه تیمارها), 3) هگزانال 02/0 درصد, 4) فرمولاسیون حفظ تازگی میوه و 5) ترکیب اسانس شمعدانی عطری (01/0 درصد) و روغن کدوی تخمه کاغذی (1/0 درصد) بودند. میوه ها پس از تیمار به انباری با دمای 1± 0 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد منتقل شدند. در شروع انبار و هر 15 روز, برخی پارامترهای میوه ارزیابی شدند. نتایج نشان داد کمترین میزان مواد جامد محلول (59/25 درصد) در تیمار فرمولاسیون حفظ تازگی میوه مشاهده شد که اختلاف معنی داری با تیمارهای شاهد داشت. هیچ یک از تیمارها بر اسیدیته قابل تیتراسیون, پی اچ, محتوای فنل کل و کیفیت خوراکی میوه اثر معنی-داری نداشتند. تیمارهای شاهد با داشتن بیشترین میزان پوسیدگی (70 درصد) و کاهش وزن (3/9 درصد) و کمترین میزان سفتی (3/201 نیوتن بر میلی مترمربع) نسبت به سایر تیمارها از کیفیت کمتری برخوردار بودند. به طورکلی مؤثرترین تیمار در حفظ خصوصیات پس از برداشت انگور, تیمار فرمولاسیون حفظ تازگی میوه با داشتن کمترین میزان کاهش وزن, پوسیدگی, فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و تغییر رنگ چوب خوشه و نیز داشتن بیشترین میزان سفتی بود که به نظر می رسد اثر هم افزای هگزانال, اسانس شمعدانی عطری و روغن کدوی تخمه کاغذی توانسته کیفیت میوه انگور رقم بیدانه سفید را در طول دوره 2 ماهه انبار حفظ نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیاری، محمد، شعبانلو، مریم، و عزیزی، علی. (1397). اثر هگزانال, اسانس شمعدانی عطری-روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(4 )، 889-901. SID. https://sid.ir/paper/209499/fa

    Vancouver: کپی

    سیاری محمد، شعبانلو مریم، عزیزی علی. اثر هگزانال, اسانس شمعدانی عطری-روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(4 ):889-901. Available from: https://sid.ir/paper/209499/fa

    IEEE: کپی

    محمد سیاری، مریم شعبانلو، و علی عزیزی، “اثر هگزانال, اسانس شمعدانی عطری-روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 4 ، pp. 889–901، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209499/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button