APA:
کپیسعیدی، مریم، میردهقان، سیدحسین، ناظوری، فاطمه، و اسماعیلی زاده، مجید. (1400). اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/369514/fa
Vancouver:
کپیسعیدی مریم، میردهقان سیدحسین، ناظوری فاطمه، اسماعیلی زاده مجید. اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/369514/fa
IEEE:
کپیمریم سعیدی، سیدحسین میردهقان، فاطمه ناظوری، و مجید اسماعیلی زاده، “اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم احمدآقایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 117–128، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369514/fa