مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,020
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

702
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی

صفحات

 صفحه شروع 190 | صفحه پایان 195

چکیده

 این تحقیق بر اساس افزایش روزافزون مقاومت نسبت به آنتی بیوتیکها و فقدان خط درمانی مناسب جهت درمان عفونتها انجام شد. مطالعه توصیفی در سال 1384 در مراکز درمانی دانشگاهی تحقق یافت. نمونه برداری از 100 بیمار مبتلا به ضایعات پوستی با سواب و سرنگ استریل بعمل آمد و به محیط تریپتی کیز سوی براث منتقل شد. جهت بررسی باکتریها از نظر هوازی - بی هوازی اختیاری, آنها در محیطهای بلاد آگار – مک کانکی – نوترینت آگار – آگار شکلاتی و بایل اسکولین آگار کشت و سپس در انکوباتور 37 درجه سانتی گراد بمدت 48-24 ساعت قرار داده شد. پس از تشکیل کلنی, از کلنیهای مشکوک لام تهیه شد و علاوه بر رنگ آمیزی و تعیین گرم مثبت یا منفی بودن باکتری, از تستهای افتراقی و تکمیلی نیز استفاده شد. اثر آنتی بیوتیکهایی از قبیل اریترومایسین, پنی سیلین, کلوگزاسیلسن, جنتامایسین, توبرامایسین, سیپروفلاکاسین, سفتازیدیم و آمیکاسین بررسی و با اسانس خالص پرتقال مقایسه شد. نتایج نشان داد که اثر اسانس خالص پرتقال معادل آنتی بیوتیکهای فوق در مورد 70 درصد از کوکسی های گرم مثبت جدا شده بود (حساس بودند). 10 درصد از کوکسی های گرم مثبت نیمه حساس و 20 درصد مابقی مقاوم بودند. از باسیلهای گرم منفی متعلق به خانواده انتروباکتریاسه, 10 درصد حساس, 10 درصد نیمه حساس و 80 درصد نسبت به اسانس خالص پرتقال مقاوم می باشند. با توجه به نتایج تحقیق و پس از بررسی عوارض احتمالی اسانس در پروژه ای دیگر, می توان از اسانس خالص پرتقال به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده در سطح ضایعات پوستی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مینویی، سعید، اسلامی، گیتا، مینایی تهرانی، داریوش، و تیموری، الهام. (1386). بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی. زیست شناسی ایران، 20(3)، 190-195. SID. https://sid.ir/paper/21100/fa

    Vancouver: کپی

    مینویی سعید، اسلامی گیتا، مینایی تهرانی داریوش، تیموری الهام. بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی. زیست شناسی ایران[Internet]. 1386؛20(3):190-195. Available from: https://sid.ir/paper/21100/fa

    IEEE: کپی

    سعید مینویی، گیتا اسلامی، داریوش مینایی تهرانی، و الهام تیموری، “بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی،” زیست شناسی ایران، vol. 20، no. 3، pp. 190–195، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21100/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button